PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : M.Unıted:2 Chelsea:1 Şeytan aldı götürdü !


Melancholy
04-12-2011, 23:43
Şeytan aldı götürdü !


Manchester United ile Chelsea, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya geldi, yarı finale uzanan taraf evinde bir canavara dönüşen Şeytan oldu..



http://www.ajansspor.com/resimv3/manu_sev_chelsea_120411.jpg




(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

MANCHESTER UNITED 2 – 1 CHELSEA

Stat
Old Trafford

Hakem
Olegario Benquerença (Portekiz)

Manchester United
Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Park, Carrick, Giggs, Nani (Dk. 75 Valencia), Rooney, Hernandez
Yedekler: Kuszczak, Brown, Berbatov, Smalling, Scholes, Gibson

Chelsea
Cech, Ivanovic, Alex (dk. 82 Ferreira), Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka (Dk. 61 Kalou), Torres (Dk. 46 Drogba), Malouda
Yedekler: Turnbull, Benayoun, Mikel, Zhirkov,

Goller
Dk. 43 J. Hernandez , Dk. 77 Drogba, Dk. 77 Park Ji-Sung

Sarı kart
Dk. 19 O’Shea, Dk.32 Ramires, Dk.37 Malouda, Dk. 41 Terry, Dk. 59 Evra

Kırmızı kart
Dk. 70 Ramires

Manchester United ile Chelsea, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya geldi.

Manchester United, Old Trafford'a, Stamford Bridge’de aldığı 1-0'lık sonucun avantajıyla çıktı. Diğer çeyrek final karşılaşmalarının ilk maç sonuçlarına bakıldığında en dengeli iki takımı karşı karşıya getiren eşleşmede gülen taraf yine ManU oldu.

Maç öncesinde Chelsea Menajeri Ancelotti, daha önce Old Trafford'da 2-1 kazandıkları maçı hatırlatıp ümitli açıklamalar yapmıştı. Ancak Devler Ligi’nde ilk maçı evinde kaybettikten sonra sadece 2 takım tur atlamıştı ve ligden kopan, Federasyon Kupası’ndan elenen Maviler, tarihteki 3. takım olmayı başaramayıp, Devler Ligi’nden de elendi.

Tüm kulvarlarda havlu atan Londra ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce iki kez karşılaştığı Manchester United'a her iki maçta da boyun eğmişti. Manchester United'a geçen hafta evinde 1-0 yenilen Chelsea, 2008'deki final müsabakasında da penaltılarla kaybetmişti.

Abramovic’in takımı satın almasından bu yana Devler Ligi’nde dev kupayı kazanmayı hayal eden Maviler’de artık İtalyan teknik adamın geleceği daha hareretli şekilde tartışılacak gibi görünüyor.

Bu arada turu geçen MANU, yarı finalde Inter-Schalke 04 eşleşmesinin galibiyle kaşı karşıya gelecek. Bu mücadele 13 Nisan Çarşamba günü 21:45'te oynanacak. Schalke 04 ilk maçı 5 - 2 kazanmıştı. Zorlu mücadeleyi EURO FUTBOL VE HD4 MEN canlı olarak verecek.

Öte yandan Manchester United, evinde oynadığı son 30 Şampiyonlar Ligi müsabakasından sadece birinde kaybetmişti. Bu turnuvada oynadığı son 9 maçta kalesinde sadece 2 gol gören Şeytanlar, 31. maçında da yıkılmamış oldu.



MAÇTAN DAKİKALAR ..

ManU’da maç öncesinde Hargrevs, Rafael ve Fletcher gibi eksiklere sahipken, Maviler’de eksik bulunmuyordu.. İlk yarıda genelde ortada geçen mücadelede, atakları daha etkili olan taraf olan konuk ekip oldu.

19. dakikada Torres’in pasıyla sol kanatta buluşan Malouda’ya kayarak faul yapan O’Shea, sarı kart ile cezalandırıldı..

26. dakikada Rooney’in sağdan yaptığı ortayı iyi takip eden Hernandes, Cech’in önünden yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi fakat genç golcü için ofsayt bayrağı kalktı..

32. dakikada Nani'yi faulle durduran Ramires sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Chelsea'nin tur atlaması dahilinde bir sonraki maçta görev alamayacak..

37. dakikada orta alanda rakibi Hernandes'e arkadan yaptığı sert faul sonrası Florent Malouda, sarı kart gördü..

41. dakikada Hernandes'e dirsek atan kaptan Terry sarı kart gördü.

44. dakikada Sağdan ceza sahasına giren Gigs'in uzak direğe gönderdiği pası iyi takip eden Hernandes'e topu boş kaleye göndermek kaldı..

Maçta ilk yarı bu skorla noktalandı. İkinci yarı da hareketliydi ve Chelsea’yi ümitlendirdi ancak sadece saniyeler süren bir umuttu bu..

58. dakikada Drogba'yı arkadan çekerek yere indiren Evra sarı kart ile cezalandırıldı..

70. dakikada Nani'ye arkadan yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartını gören Ramires, kırmızı kartla oyundan atıldı.. 77. dakikada Essien'in uzun topunu savunma göğsüyle kontrol ederek ceza sahasına giren Drogba'nın sert şutu kalecinin bacaklarının arasından ağlara gitti.. (Bu gol ağlara gittiğinde kronometrede 76:03 yazıyordu)

Yine 77. dakika içerisinde Manchester ekibini rahatlatan gol geldi.. Gigs'in yay üzerinden verdiği pas ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Park'ın yerden şutu, Cech'in yanından filelere gitti.. (Bu gol ağlara gittiğinde ise kronometrede 76:55 yazıyordu)

Mücadelede başka gol olmayınca, Manchester United, Chelsea'yi 2-1’lik skorla geçip Devler Ligi’nde adını yarı finale yazdıran takım oldu.



Ajansspor