PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vakit oldu Akit çünkü..


Melancholy
10-11-2010, 11:57
Vakit oldu Akit çünkü..



http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/vakit_gazetesi_ismini_akit_yapti_cunku.jpg

Vakit Gazetesi ismini Akit yaptı çünkü..

Vakit Gazetesi, yeni ismi Yeni Akit'le ilk sayısını çıkardı.



Vakit olarak bilinen 'Anadolu'da Vakit' Gazetesi dün yayın hayatına son verdiğini duyurdu. Yayın Kurulu yola yeni bir isimle devam edileceğini açıkladı. Vakit'in yerine çıkan yeni gazete ve genişleyen yazar kadrosu şöyle:
Yeni Akit'in yazar kadrosunda Vakit yazarlarının yanı sıra Şevki Yılmaz, Asım Yenihaber, Necmettin Turinay, Ersoy Dede, Kenan Alpay gibi isimler yer alıyor.


Vakit yazarları Hasan Karakaya, Ali İhsan Karahasanoğlu, Abdurrahman Dilipak, Sibel Eraslan, Yavuz Bahadıroğlu, Şefik Dursun, Mustafa Özcan, Duran Kömürcü, Hüseyin Öztürk yazılarına YENİ AKİT'te devam ediyor.

GAZETE İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ ÇÜNKÜ...



Gazetenin ismini değiştirmesinin arkasında başka nedenlerin olduğu iddia ediliyor. Daha önceleri de sık sık isim değiştiren gazetenin tazminat davalarından kaçmak için bu yöntemi izlediği ileri sürülüyor.
Bu tür tazminat davalarından kaçmak ve mal varlığını gizlemek için Akit Gazetesi'nin mal varlığı olmayan bir şirket üzerinden yayın hayatını sürdürdüğü ve bu nedenle haciz işlemi yapılabilecek bir tek isim hakkı bulunduğu belirtiliyor.

ensonhaber

NOYAN
10-11-2010, 13:09
çok çakal bunlar :D

denizci
10-11-2010, 13:12
Böyle bir mantığın güven vermesi başarılı olması çok zordur.

NOYAN
10-11-2010, 13:15
başarıyı bilmem ama çok karlı olduğu kesin :D tazminatlardan yırtıyorlar hep.

Gönülden
10-11-2010, 14:34
Vakit gazetesi sürekli takip etiğim gazetelerdendir...imtiyaz sahibin vefat etmesi ve varislerinin neşriatın devamı konusunda tereddüt geçirimesi sebebiyle Vakit yayın kurulu aynı kadrosuyla yola devam etme kararı almışlardır...diğerleri denildiği gibi iddea
Mevalam yar ve yardımcıları olsun...hayırlı olur inşallah

NOYAN
10-11-2010, 14:45
daha önceden tazminat ödememek için gazetenin adını değiştirdiklerini biliyorum, yine öyle olduğunu sandım. bu sefer Gönülden'in dediği gibi olmuş demek.

denizci
10-11-2010, 14:55
ben önceden değişti diye biliyorum,zaten akit olmamaışmıydı ?