PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözleriyle Öyle Bir Şey Yapıyor ki...


ĄηêŁkå39™
07-22-2010, 23:10
Gözleriyle Öyle Bir Şey Yapıyor ki...

Antalya'nın Manavgat ilçesi 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda 5'inci sınıfa geçen Halis Yiğit isimli öğrenci, gözlerini 7 saniye titreterek görenleri hayrete düşürüyor...

http://www.zekirdek.com/images/news_upload/ef13d5f37ce23584ddd85830bd02935c.jpg
Yaz tatilinde berberde çıraklık yapan Halis Yiğit (11)'in göz titremesini gören, tıraş olmaya gelen müşteriler gözlerini ayıramıyor. İlkokul birinci sınıftan itibaren göz titremesi çalışması yaptığını belirten Halis Yiğit, 7 saniye göz titrettiğini, hedefinin 6 ay içinde bunu 20 saniyeye çıkarmak olduğunu ifade etti.

Yiğit, "Arkadaşlarım kendilerini futbol, basket, güreş ve güzel şiir okumayla gösteriyor. Ben de kendimi, göz titremesi yaparak tanıtmak istedim. İlk göz titremesini babama gösterdim. Çok şaşırdı. Berbere tıraş olmaya gelenlere göz titremesi yapınca çok şaşırıyorlar. Şaşkınlıkları geçince bir daha yapmamı istiyorlar." diye konuştu.

Saç tıraşı olan Soner Yaman isimli vatandaş, hayatında ilk defa göz titremesi yapan bir çocuk gördüğünü ve çok şaşırdığını belirtti. Berber dükkanı sahibi İmran Uysal da Halis Yiğit isimli çocuğun gözlerini uzun süre titrettiği için dükkana gelen müşterilerinin çok şaşırdıklarını ifade etti. Halis Yiğit'in göz titremesi hareketi ve sempatikliğinin müşteriler tarafından çok sevildiğini belirten Uysal, ilk defa gören insanların hayretle izlediğini kaydetti.

(Cihan)