PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vural; ''4 Avrupa takımından biriyiz!''


Melancholy
07-17-2010, 18:38
http://www.ajansspor.com/resim/yilmazvural_yakin_bursamaci.jpg


Kasımpaşa'nın teknik direktörü Yılmaz Vural, "Kasımpaşa bu sezon 90. yılını kutlayacak. Türkiye'deki 4 Avrupa takımından birisiyiz, ancak kupalarda yokuz. Artık gerçek Avrupalı olmanın zamanı geldi" dedi.

Kasımpaşa’nın tecrübeli teknik patronu Yılmaz Vural, Süper Lig’de en iyi futbol oynayan takımlardan biri olduklarını söyledi. Geçen sezon takımı aldığında Kasımpaşa’nın puanı dahi olmadığını hatırlatan Vural, “Ancak ligi 41 puanla, 11. sırada tamamladık. Çok iyi pas yapan, sürekli hücumu düşünen bir ekibiz. Eğer savunmada büyük hatalar yapmasaydık, belki de sezonu ilk 8 arasında da bitirebilirdik. Kendi kalemize 4 gol attık, 6 gol penaltıdan yedik... Bunlar ufak, ama önemli istatistikler. Kampta defansif sıkıntılar üzerinde duruyoruz. Her şeyin çözümü var” diye konuştu. Kasımpaşa’nın artık büyük hedefler peşinde koşacağını ifade eden Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

Hedef ilk 5
"Bu sezon 90. yılımızı kutlayacağız. Sadece sahada değil, tribünde de bütün olduk. Stadımızın kapasitesi de 15 bin kişiye çıkartılıyor. Türkiye’deki 4 Avrupa takımından biri biziz, diğerleri Beşiktaş, Galatasaray ve Belediye. Ligi ilk 5 arasında bitirip, gerçek Avrupalı olmalıyız. Çünkü taraftarımız ve camia bunu fazlasıyla hak ediyor" dedi.

Ajansspor

ĄηêŁkå39™
07-17-2010, 21:41
belki olur :)