PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anelka bizim için dedi ki!


NOYAN
07-02-2010, 21:49
Henry'yle görüşen Anelka, "Orada çok mutlu oldum... Sen de hiç durma ve F.Bahçe'ye git" diye konuştu

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/kadro/images/nicolas_anelka_2004-2005.jpg

Fenerbahçe'nin transferdeki en büyük hedeflerinden biri olan Thierry Henry konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor... Fransız basını, Sarı-Lacivertli takımın eski yıldızlarından Nicolas Anelka'nın Henry ile görüştüğünü ve Fenerbahçe'ye transfer olması için teşvik ettiğini yazdı.

Eski F.Bahçeli Anelka'dan güzel goller!


MÜTHİŞ BİR TARAFTARI VAR

Haberde, Henry'nin kendisiyle ilgilenen Fenerbahçe konusunda görüş almak için Anelka ile bir araya geldiği ifade edildi. Anelka'nın çok iyi arkadaş olduğu Henry'ye, "Ben orada çok mutlu günler geçirdim . Müthiş bir taraftara sahipler. Kendini çok iyi hissedeceksin. Kariyerinin son yıllarında çok mutlu olursun. Bence hiç düşünme ve Fenerbahçe'nin teklifini kabul et" ifadesini kullandığı öğrenildi.

YENİDEN PAVLYUCHENKO İDDİASI

Öte yandan İngiliz gazeteleri, Tottenham'ın golcüsü Roman Pavlyuchenko ve Fenerbahçe'nin ismini yeniden bir arada yazmaya başladı. Daily Mirror Gazetesi, Tottenham'da sorunlar yaşayan Rus golcünün menajerine, "Teklifleri değerlendir" dediğini yazdı. Haberde, Pavlyuchenko'yu isteyen kulüplerin Fenerbahçe ve CSKA Moskova olduğu vurgulandı. Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde de Pavlyuchenko için nabız yoklamış fakat hem Tottenham hem de yıldız futbolcu bu transfere olumlu yaklaşmamıştı.

kaynak (http://www.superfb.com/haber/39448/anelka-bizim-icin-dedi-ki/?ref=AKM10)