PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Insua imzayı attı..


Melancholy
06-18-2010, 00:36
http://www.ajansspor.com/resim/insua_bursasporimza.jpg


Bursaspor, Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giyen Arjantinli oyuncu Federico Insua ile sözleşme imzaladı..

Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sahasında gerçekleşen imza törenini kalabalık bir Bursaspor taraftar grubu izledi. İmza töreni için hazırlanan bölüme taraftarların arasında tezahüratlar eşliğinde gelen Insua, sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

İmza öncesi açıklama yapan Insua, sözlerine kendisini karşılamak için tesislere gelen taraftarlara teşekkür ederek başladı. ''Beni Bursaspor'a kazandırmak için büyük fedakarlık yapan başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum'' diyen 30 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu, Bursaspor'a faydalı olabilmek için çok çalışacağını söyledi.

Insua, yeni gelmesine karşın Bursaspor'da çok mutlu olduğunu belirterek, ''Daha önce ülkemden 4 kez ayrıldım. Ama Bursaspor başka. İnanıyorum futbolu bu kulüpte bırakacağım'' dedi.

Kendisine gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağını dile getiren Insua, şöyle devam etti: ''
''Bir hafta boyunca para biriktirip maça gelen taraftarlarımıza faydalı olabilmek için çok çalışacağım. Bursaspor'un büyük camia olduğunu biliyordum, ama buradaki tabloyu görünce, buna tam olarak inandım. İnşallah taraftarların bu ilgisine layık olmaya çalışacağım.''

Insua, ''Avrupa'da ilk kez şampiyon bir kulübe transfer oluyorsun ve Avrup Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele edeceksin. Bu konuda neler diyeceksin?'' sorusuna şu yanıtı verdi:
''Herşeyden önce tanımasam da takım arkadaşlarımıza ve hocamıza teşekkür ediyorum. Onların Bursaspor'u şampiyon yapmaları sayesinde ben buraya transfer oldum ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğim. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek her futbolcunun hayalidir. Benim de bu hayalim gerçek oldu.''

Bazı yöneticilerin de katıldığı törende Insua, konuşmasının ardından 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmzanın ardından Insua, basın mensuplarına poz verdi. Insua, taraftarların ''timsah yürüyüşü'' talebini geri çevirirken, buna formadaki armayı öperek karşılık verdi.

-ÖZLÜCE TESİSLERİ'NDEKİ BASIN ODASININ DURUMU-
Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ndeki basın odasının durumu ise basın mensuplarından tepki gördü.

Insua transferini takip etmek üzere Özlüce Tesisleri'ne gelen basın mensuplarının alındığı odanın depo haline getirildiği gözlendi.

Yenileme çalışmaları süren Bursa Atatürk Stadı'ndan sökülen yedek kulübesi koltukları, boya ve diğer tadilat malzemeleriyle doldurulan odada çok sayıda basın mensubu elde ettikleri görüntü ve fotoğrafları çok dar bir alanda güçlükle geçebildi.

MALİYETİ
Arjantinli futbolcu, 400 bin Euro'su peşin iki yıllığına 1 milyon 500 bin liraya Bursaspor'la anlaştı. Federico'nun istediği 600 bin Euro'luk peşinat, görüşmeler sonrasında 400 bin Euro'ya çekildi. Geri kalan miktarın ise taksitler halinde ödenmesine karar verildi.

INSUA KİMDİR?
Futbol kariyerine, Maradona ve Messi gibi yıldızları armağan eden Argentinos Juniors takımında başlayan 1980 doğumlu Arjantinli orta saha oyuncusu Federico Insua sırasıyla Independiente, Malaga, Independiente, Boca Juniors, Borussia Mönchengladbach, Club America, Necaxa ve Boca Juniors'ta forma giydi. Insua, son olarak Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giyiyordu.

Arjantin Milli Takımı'nda 14 kez forma giyen yıldız futbolcu, Juan Ramon Riquelme ve Pablo Aimar gibi yıldızlarla forma savaşı vermişti.

Ajansspor

NOYAN
06-18-2010, 01:02
Bursaspor kadrosunu güçlendiriyor, hayırlı olsun.

_SoN_
06-18-2010, 12:18
hayırlı olmasını dilerim,çok seyrettiğimiz biri değil,bakalım nasıl faydalı olacak.