PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor’da Diarra sesleri


Melancholy
06-08-2010, 10:36
Bursaspor’da Diarra sesleri


http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/bursasporda_diarra_sesleri.jpg

Bursaspor Lamine Diarra’ya talip oldu.
Forvet arayışlarına devam eden yeşil-beyazlı yönetimin son adayı Senegalli oyuncu oldu. Partizan forması giyen yıldız futbolcuyla Premier Lig takımlarından Aston Villa'nın da temasa geçtiği öğrenildi.

Süper Lig’in son şampiyonu Bursaspor’da yönetim golcü arayışlarını sürdürürken, son adayın Senegalli golcü Lamine Diarra olduğu öne sürüldü. Sırbistan’ın spor sitelerinden www.sportal.rs’de (http://www.sportal.rs%E2%80%99de) yer alan habere göre yeşil-beyazlıların Sırbistan’ın ünlü takımlarından Partizan’ın golcüsü Diarra ile ilgilendiği belirtildi.

Haberde, geride bıraktığımız sezonun devre arasında adı Trabzonspor ve Gaziantepspor’la da anılan Senegalli golcüye tek ciddi teklifin Bursaspor’dan yapıldığı, 27 yaşında ve 1.75 boyunda olan Diarra ile İngilizlerin Aston Villa takımının da ilgilendiği yazıldı. Diara, 2009-2010 sezonunda Partizan formasıyla ligde 29 maçta 14 gol atıp 8 asist yaparken, kupada 5 gol, 4 asist, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2 gol ve 2 asistle oynadı.

Bursaspor’un genç oyuncusu Sercan Yıldırım gibi çok hızlı bir oyuncu olan Diarra, 1 kez Senegal Milli Takım formasını giydi. Tecrübeli futbolcu sol açık, sağ açık ve forvet arkasında da görev yapabiliyor.

ensonhaber

NOYAN
06-08-2010, 12:59
Bursaspor'un avantajı şampiyonlar liginde oynayacak olması. Villa ise İngiltere kulübü olduğu için, orada futbolcuya daha cazip gelecek bir sosyal hayat vardır. bakalım hangisini seçecek :)