PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buca'da Bülent Uygun devri!


Melancholy
05-27-2010, 15:39
http://www.ajansspor.com/resim/bulentuygun04.jpg


Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'da, teknik direktör arayışı son buldu.. Geçtiğimiz günlerde Gaziantepspor'la imza aşamasından dönen Bülent Uygun, sarı lacivertli ekibin yeni teknik direktörü oldu..

Bank Asya 1. Lig'de doğrudan Süper Lig'e yükselen Bucaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan ile yolların ayrılmasının ardından, yeni teknik direktör arayışları devam ediyordu. Teknik adam arayışlarında daha önce Tolunay Kafkas ve Nurullah Sağlam ile görüşen Bucaspor, Bülent Uygun'da karar kıldı.

Geçtiğmiz hafta Gaziantepspor'la imza aşamasına gelen ancak son anda vazgeçilen transferin ardından Bülent Uygun'un rotası İzmir oldu.

Bucaspor Kulüp Başkanı Mehmet Bektur'la görüşen deneyimli teknik adamın, İzmir'in Süper Lig temsilcisi ile kesin olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kulüp Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ yaptığı açıklamada, teknik direktör Uygun ile el sıkıştıklarını ve yarın sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.

Sözleşmenin 1 + 1 yıllık olacağı öğrenildi.

Ajansspor

NOYAN
05-27-2010, 19:42
bu sefer kesin mi? :)

_SoN_
05-27-2010, 21:02
bu sefer kesin gibi ama bence gaziantep gibi olmaz,buca yeni tutunmaya çalışır .

Melancholy
05-29-2010, 14:48
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/uygun_sozlesme_imzaladi_1.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/uygun-sozlesme-imzaladi.html)