PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam "Oyuncu satmayı düşünmüyoruz"


Melancholy
05-25-2010, 18:39
http://www.ajansspor.com/resim/ertugrulsaglam_bursa_10_1.jpg


Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bursaspor'u zorlu maçlar bekliyor. Bu nedenle oyuncu satmayı değil, aksine Türkiye'de tanınmış isimleri takıma takviye etmeyi düşünüyoruz" dedi..

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Düzce Belediyesi'nin düzenlediği "Avrupa Komşular Günü" programında Yılın Komşusu seçilmesi nedeniyle Düzce'ye geldi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı makamında ziyaret eden Sağlam, Bursaspor'la ilgili açıklamalarda bulundu.
Şampiyon olduktan sonra sevinç coşkusu nedeniyle hala yorgun olduklarını söyleyen Sağlam, "Zorlu bir ligi geride bırakarak şampiyon olduk. Açıkçası şampiyonluk kutlamaları nedeniyle hala yorgunuz. Hala bu coşkuyu yaşıyoruz. Tabi kutlamaların ardından önce Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın davetlisi olarak Düzce'ye geldik. Ardından da Akçakoca'ya geçeceğim" dedi.

"OYUNCU SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ, TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ"
Transfer sezonunu da değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Takımdaki oyuncuları satmayı düşünmüyoruz. Aksine oyuncuları elimizde tutmaya çalışacağız. Bunun dışında da önemli isimleri takıma takviye etmek için çalışmalarımız var. Çünkü önümüzde önemli maçlar bizi bekliyor. Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılıyoruz. Ligde de önemli maçlar olacak. Bu nedenle alacağımız oyuncular da büyük önem taşıyor. Herkes büyük takımlara teklif götürmemize hazırlıklı olsun" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'a Bursaspor forması hediye ederken, Başkan Bayram da Sağlam'a Düzcespor atkısı hediye etti.

Ajansspor

NOYAN
05-25-2010, 21:41
güzel düşünce, takımı güçlendirmeleri lazım.