PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlerbirliği hız kesmiyor ...


Melancholy
05-13-2010, 11:33
http://www.ajansspor.com/resim/Pawelbrozek_gencler.jpg


Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Boşnak golcü Ermin Zec ve Polonyalı hücum oyuncusu Pawel Brozek ile görüşüyor. Başkent temsilcisinin hedefindeki bir diğer isim ise gurbetçi orta saha oyuncusu Cem Atan.

Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Türk pasaportu da bulunan golcü oyuncu Billy Mehmet ile sözleşme imzalayan Gençlerbirliği, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Başkent temsilcisinin kadroya katmak istediği iki isim Ermin Zec ve Pawel Brozek. Gençlerbirliği, iki futbolcu için de kulüplerine resmi teklifini iletti. Golcü oyuncuları yabancılardan seçmek isteyen Gençlerbirliği ayrıca, Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen Cem Atan ile de görüşmelerini sürdürüyor. 25 yaşındaki Cem Atan sağ kanatta görev yapıyor.

-ERMİN ZEC-
22 yaşındaki Ermin Zec, Hırvatistan'ın Sibenik takımında forma giyiyor. Geleceğin yıldız adaylarından olarak gösterilen Ermin Zec, son 2 sezonda 25 gol atarak dikkati çekti. Bosna-Hersek A Milli Takımı'nın da 2 kere formasını giyen Ermin Zec için Edin Dzeko'nun varisi yorumları yapılıyor. Ermin Zec, süratinin yanı sıra üstün top kontrolü ve ceza sahası içindeki etkinliğiyle tanınıyor. Ermin Zec ile ilgilenen takımlar arasında Ajax, Werder Bremen ve Hamburg gibi takımlar bulunuyor.

-PAWEL BROZEK-
27 yaşındaki Pawel Brozek ise Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyiyor. Daha önce adı başka Türk ekipleriyle de anılan Brozek için Gençlerbirliği'nin 1 milyon 800 bin Euro'luk teklifte bulunduğu ifade ediliyor. 27 yaşındaki golcü oyuncu Polonya A Milli Takımı'nın da formasını 20 defa giydi.

Ajansspor