PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun'da çatışma: 2 polis şehit!


Melancholy
04-17-2010, 23:46
http://img5.mynet.com/ha5/yazi/samsun-polis.jpg




Samsun'un Ladik ilçesinde polis ekibine düzenlenen silahlı saldırıda iki polis memurunun şehit olduğu, bir polis memurunun ise yaralandığı bildirildi.,




SAMSUN (A.A Samsun'un Ladik ilçesindeki silahlı saldırıda şehit polis sayısı 2'ye yükseldi.
Edinilen bilgilere göre, saat 22.00 sıralarında bir konserden dönen polis aracına silahlı saldırı düzenlendi. Ladik ilçe girişinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taranan polis aracında bulunan polislerden 1'i şehit olurken, 1 polis de ağır yaralandı. Ladik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi burada yapılan polis memuru, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan polis memuru, yolda hayatını kaybetti. Olay yerinde şehit olan polisin isminin Hüseyin, ambulansta şehit olan polisin ise Malih olduğu öğrenildi.


Samsun'da, 12 Nisan Pazartesi günü, kapatılan DTP'nin eski eşbaşkanı Ahmet Türk'e yumruklu saldırıda bulunulmuştu.

DİGİMAX
04-17-2010, 23:56
bundan sonra çok dikkat etmek gerekli bu şerefsizler gene eylem peşinde olacaklardır..ölenlerin yakınlarına Allah sabırlar versin..

Melancholy
04-18-2010, 12:11
Samsun Valisi: Terör saldırısı


http://images.ensonhaberim.com/resimler/diger/samsun_polis_otosu_saldiri.jpg


Samsun Valisi: İlk belirlemelere göre olay terör saldırısı..

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ladik'te polis otosuna yapılan saldırının ilk belirlemelere göre bir terör saldırısı olduğunu bildirdi.


Samsun Valisi Güzeloğlu: Terör saldırısı
Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ladik'de polis otosuna yapılan saldırının ilk belirlemelere göre bir terör saldırısı olduğunu söyledi. Olayın ardından Ladik'e giden Vali Güzeloğlu, incelemelerde bulundu.

Güzeloğlu, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, ''İlk belirlemelere göre bir terör saldırısı sonucu devriye görevi yapan polis aracımıza ateş açılıyor. İki polis memurumuz şehit oluyor, biri olay yerinde, biri Samsun'da hastaneye sevk edilirken'' dedi.

''Milletimizin başı sağ olsun'' diyen Güzeloğlu, şunları söyledi:
''Şu anda bütün güvenlik kuvvetleri kırsalda çalışmalara eş zamanlı başladılar. Tüm ekiplerimiz, hem jandarma, hem istihbarat, hem özel harekat... Çevre illerden bölge komutanlığı dahil olmak üzere operasyonlara başladılar. Umuyorum bu menfur ve hain saldırıyı gerçekleştirenler en kısa süre içinde yakalanır. Araştırmalar devam ediyor.''

Bu arada, olay yerinde şehit olan polis memuru Hüseyin Koç'un cenazesi Ladik Devlet Hastanesine götürüldü. Olay yerinde toplanan vatandaşlar ise saldırıya tepki gösterdi.

Olay yerinde yüzlerce mermi
İlçe girişindeki Samsun Caddesi'nde düzenlenen saldırıdan sonra olay yerinde yapılan araştırmada çok sayıda boş kovan bulundu. Panelvan tipi polis otosunda da çok sayıda mermi izi tespit edildi. İlk belirlemelerde saldırganların 5 katlı bir inşaatı kendilerine siper alarak, çapraz ateş açtığı anlaşıldı.


İki polis şehit oldu
İlçe merkezinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ekip aracına açılan ateş sonucu polis memurları Hüseyin Koç ve Malik Soykal şehit olmuştu.


ensonhaber

Melancholy
04-18-2010, 13:13
http://im.haberturk.com/2010/04/17/508764_htmansetyeni.jpg?1271585073 (http://www.haberturk.com/yasam/haber/508764-samsunda-polis-araci-tarandi-2-polis-sehit)