PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener’in golcüleri bi Makukula etmiyor


Melancholy
03-19-2010, 12:14
Fener’in golcüleri bi Makukula etmiyor


http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/20346.jpg


Kayserispor'un Portekizli golcüsü Makukula Fenerbahçe'nin futbolcularına bedel.


Sezon başından beri Fenerbahçe’de tartışılan golcü eksikliği son haftalarda krize dönüştü.

FORVETLER YOKLARI OYNUYOR

Sarı lacivertli takımın üç golcüsü Güiza, Semih ve ara transferde F.Bahçeli olan Gökhan Ünal, ligde son dört haftada gol atmayı başaramadı. Kaptan Alex 9, daha çok savunmada forma giyen Santos ise 5 golle bu yükü sırtlayan isimler olurken, forvetler eski performanslarını mumla arattı.
161 gol pozisyonuyla bu dalda ligin zirvedeki takımı olan sarı lacivertliler bu pozisyonların sadece 46’sını gole çevirebilirken, Güiza 8, Semih 6 ve Gökhan Ünal da bir kez ligde rakip fileleri havalandırabildi. Şu ana kadar 46 golü olan Fenerbahçe’de santrforlar performans olarak bu sezon adeta dibe vurdu.

3'Ü BİR MAKUKULA ETMEDİ

Attığı 17 golle ligin gol kralı koltuğunda oturan Kayserispor’un Portekizli yıldızı Makukula tek başına Fenerbahçe’nin 3 golcüsünü solladı. Özetle, sarı lacivertlilerin golcüleri bir Makukula etmedi.
Sürekli oynayan Güiza, devre arasında yaşadığı problemle bir anda yedek kulübesinin gediklisi olan Semih ve devre arasında 3.5 milyon Euro karşılığı Trabzonspor’dan alınan Gökhan Ünal (Toplam değerleri 23 milyon Euro) piyasa değeri 4.7 milyon Euro olan Makukula’ya yetişemedi.

kralspor