PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bağcılar Dr.Kemal Naci Ekşi Lisesi


denizci
02-26-2010, 10:39
Dr.Kemal Naci Ekşi Lisesi


Vizyonumuz

Vizyonumuz bizim ufkumuzdur.
Bizler ; Tüm insanlığa faydalı bilgi, beceri ve düşünce üretecek, her yönüyle donanımlı ve dünya ile yarışabilecek kapasitede öğrencileri geleceğe hazırlamak istiyoruz.
Bizler; bilgisi, anlayışı, davranışları ve örnek kişiliği ile etkili, nitelikli , çağdaş, demokrat ve laik nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Bizler, lider ve örnek kişiliği ile etrafına sinerji yayacak, milletine ve tüm insanlığa faydalı olacak lider ruhlu ve ekip çalışmasına yatkın insanlar yetiştirmek istiyoruz.
Bizler; çağdaş değerleri özümseyen, ırk, dil, din ve renk ayrımı yapmadan herkese gönlünü açabilen “iyi” insan yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Bizler; milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesilleri hayal ediyoruz.
Bizler, tarihinden ve kültüründen ilham alan, bugününü günün şartlarına göre düzenleyen ve geleceğe umutla bakan nesillerin mimarları olmak istiyoruz.

Misyonumuz

Misyonumuz; öğrencilerimizi bireysel yetenek ve ilgilerine göre bilgili ve becerikli yetişmelerini sağlamaktır.
Misyonumuz, öğrencilerimizin ahlaklı ve üretken şahsiyetler olarak yetiştirmektir.
Misyonumuz, sorumluluklarını bilen, vatanını, devletini, milletini seven, kendisi ve çevresi ile barışık nesiller yetiştirmektir.
Misyonumuz, Milli Eğitim’in temel hedeflerini özümseyen, çağın beklentilerine uyum sağlayabilen ve yeniliklere açık öğrenciler yetiştirmektir.
Misyonumuz, Atatürk ilkelerini benimseyen, Atatürk’ün barışçı ve lider kişiliğinden ilham alan idealist bir nesil yetiştirmektir.

http://www.nacieksianadolulisesi.k12.tr/foto/eski21.jpg

İletişim

Adres: Çınar Mahallesi. Esenler caddesi. No:75 Bağcılar - İstanbul
Telefon: (0212) 435 10 83
Fax: (0212) 433 26 32
Web Sitesi: http://www.nacieksianadolulisesi.k12.tr/
E-mail: nacieksianadolulisesi@gmail.com