PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saracoğlu Fener'in kabusu oldu


Melancholy
02-23-2010, 13:22
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/22999.jpg


Şükrü Saracoğlu Stadı, Fenerbahçe'nin kabusuna döndü.


Süper Lig’in ilk yarısını zirvede bitiren Fenerbahçe için yapılan yorumlarda, büyük bir fikstür avantajına sahip olduğu dile getiriliyordu hep. Haksız da sayılmazdı bu yorumlar. Ligin ikinci yarısında İstanbul dışında sadece 4 maça çıkacaktı Kanarya.
İstanbul’da Kasımpaşa, Büyükşehir Belediye ve Galalatasaray deplasmanları vardı. Hükmen kazanılan Ankaraspor karşılaşması dışında Şükrü Saracoğlu’nda tam 8 maça çıkacaktı Sarı-Lacivertliler.

Kanarya’nın Kadıköy’de taraftarının müthiş desteği altında nasıl oynadığını ve galibiyetler aldığını bilenler için bu durum büyük bir avantajdı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. İkinci yarıdaki 5 maçının 3’ünü Şükrü Saracoğlu, ikisini deplasmanda oynayan Fenerbahçe, özellikle evinde aldığı beklenmedik sonuçlarla tam bir hayal kırıklığı yarattı
.
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/13069.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/galeri/futbol/29848/fenerbahce-bursaspor.html)

4 maçta 3 mağlubiyet

İki dış saha maçından 1 galibiyet, 1 beraberlik alan Sarı-Lacivertli ekip, Kadıköy’deki 3 sınavından 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi çıkartabildi.
 Daha düne kadar rakiplerin kabusu olan Şükrü Saracoğlu Stadı, son iki maçta Fenerbahçe’nin kabusuna dönüşmüştü. Bu arada Bursaspor ile son 4 sezonda Kadıköy’de oynanan maçlardan sadece bir galibiyet çıkarabilen Kanarya, 3 mücadelede ise rakibine boyun eğmek zorunda kaldı.

Kalan Maçlar

Hafta Rakip

23. İstanbul B.B. (d)
24. Antalyaspor
25. Gençlerbirliği (d)
26. Gaziantepspor
27. Galatasaray (d)
28. Kayserispor
29. Ankaraspor (Hükmen)
30. Beşiktaş
31. Kasımpaşa (d)
32. Eskişehirspor
33. MKE Ankaragücü (d)
34. Trabzonspor

kralspor