PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Yakında şişme Bihter yapacaklar'


NOYAN
02-02-2010, 13:01
'Yakında şişme Bihter yapacaklar'


Müjde Ar'dan Bihter ve Behlül'ü öpüştüren bilgisayar oyunu ile ilgili ilginç değerlendirme...

http://i.ekolay.net/i/0202/beren-saat-02021-0740_334.jpg

Müjde Ar, Aşk-ı Memnu’da Beren Saat’in canlandırdığı Bihter’le ilgili salvolarına tam gaz devam ediyor! HT Magazin (http://haber.ekolay.net/haber_ara/default.aspx?q=Magazin&c=haber)'de yer alan habere göre, geçen hafta Güzel (http://haber.ekolay.net/haber_ara/default.aspx?q=G%FCzel&c=haber) Haberler programında diziden yola çıkılarak hazırlanan ve Bihter ile Behlül’ü, Adnan Bey’e yakalatmadan öpüştürenin puan aldığı bilgisayar (http://haber.ekolay.net/haber_ara/default.aspx?q=bilgisayar&c=haber) oyununu değerlendiren Ar, “Güzel, yaratıcı şeyler bunlar. Artık ben de oynayacağım” dedi.

http://www.ekolay.net/haber/images/i/foto.png FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN (http://foto.ekolay.net/detay.aspx?kid=44&id=1724)

Oyuncu yapanların yaratıcı zekâlarını kutlayan Müjde Ar şöyle devam etti: “Bizde böyle yatırımcı zekâda çok fazla var. Hemen herşeyi paraya çeviriyorlar. Yani ben korkuyorum, yakında şişme Bihter yapacaklar!” Ar, oyunda Bihter’le Behlül’ün uzun uzun öpüşmesiyle de alay etti: “Yalnız bu kadar öpüşmeye kızda dudak mudak da kalmaz be!”

http://haber.ekolay.net/Haber/65/683493/%27yakinda+sisme+bihter+yapacaklar%27.aspx

GeNcO
04-15-2010, 01:28
''Yani ben korkuyorum, yakında şişme Bihter yapacaklar!''

Allahım yaa turkıyede ekranın karsına gecıpte kımlerı ızlıyoruz...