PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kemer Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi


denizci
02-01-2010, 09:49
Ülkemizin nadide turizm merkezlerinden birisi olan, Kemer de , turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü yetiştirmek üzere Kemer Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi , 2005 -2006 Eğitim Öğretim döneminde 90 öğrenciyle eğitim öğretime başlamıştır.2006-2007 Eğitim Öğretim döneminde Kontenjanını genişleterek 120 öğrenci alınmıştır.
Okulumuz 4 katlı ve L şeklindedir. Okul kısmı ve otel kısmı olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Okul kısmı; Müdür odası, Müdür yardımcısı odası, bölüm şefleri odası,öğretmenler odası,okul aile birliği odası, mutfak, 1 adet bilgisayar sınıfı, 13 derslik, 24 öğrenci pansiyonu odası ve animasyon salonundan oluşmaktadır.
http://www.kemeraotml.k12.tr/images/stories/haber_res/DSCN0556a.jpg

Otel kısmı; 32 standart oda, 10 suit,mutfak, restoran, bar,1 servis asansörü, 1 müşteri asansörü ve merkezi ısıtma –soğutma sistemine sahiptir. Henüz otel kısmı ve okulumuzun pansiyon kısmı açılmamıştır. Bu kısımların da açılmasıyla öğrencilerimiz yatılı eğitim öğretim imkânına ve otelde öğrendiklerini uygulama imkanlarına kavuşacaklardır.

Okulumuz Öğrencileri Turizm Sektöründe aranan niteliklerin kazandırılması için yoğun bir mesleki eğitim, yabancı dil ve bilgisayar dersi görmektedirler.
http://www.kemeraotml.k12.tr/images/stories/haber_res/bt_1.jpg

Tamamen turistik bir yer olan ilçemizde öğrenciler hem mesleki hem de yabancı dil alanında geniş uygulama imkanlarına sahip olarak en iyi bir şekilde yetişeceklerdir. Bu da Kemer Turizm Anadolu Otelcilik ve Meslek Lise’sinin sahip olduğu en önemli bir ayrıcalıktır.

Yaklaşık iki yıllık geçmişi olan okulumuz güçlü bir idari ve öğretmen kadrosuyla, okul aile birliğinin de katkılarıyla eğitim öğretimdeki konumunu daha da güçlendirerek eğitim öğretime devam etmektedir.


http://www.kemeraotml.k12.tr/index.p...&id=1&Itemid=2 (http://www.kemeraotml.k12.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=2)

Matraksohbet
01-02-2020, 12:17
Sohbet severler artik sohbet odalarında toplanmaktadir. Sizlerde eğerki bir sohbet etmek istiyorsanız ve bu sohbeti odalarda yapmak istiyorsanız bir birinden farkli bir çok kanallarımız ve odalarımız bulunmaktadir. Bu odalarda istemiş olduğunuz kişiler ile birlikte kanal genelinde sohbet ede (http:/www./Matraksohbet.Net/Sohbet)biliyorsunuz hemde ücretsiz bir şekilde. sadece chat odalarına girmek için sayfamızın adresini yazıp bağlanmak sonrasında kendinizi MatrakSohbet.Net'in yeni ve farklı dünyasında bulacaksınız (http://www.kaprissohbet.com/sohbet)