PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe TRANSFER YAPMAYACAK


Melancholy
01-28-2010, 14:59
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/21940.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/transfer-dosyasi/45037/fenerbahce-transfer-yapmayacak.html)



Aykut Kocaman'dan Fenerbahçeli taraftarlara kötü haber...

Transfer var mı? Yok mu? Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Aykut Kocaman Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekiminin ardından Sheraton Hotel'de NTVSpor'dan Loran Vayloyan'ın sorularını yanıtladı. Kocaman Fenerbahçe'de olağanüstü bir durum olmazsa yeni bir transfer olmayacağını söyledi;

"Olağanüstü bir durum olmadığı sürece transferde büyük bir gelişme yaşanmayacak. Gökhan Ünal'ı kadromuza kattık. İki oyuncumuz kadrodan ayrıldı. Roberto Carlos için böyle bir ayrılık olasılığını görerek sezon başında Andre Santos'u kadromuza kattık.

Gökhan'ın kalibresinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Sezon başında kadromuza kattığımız ve ancak yeni yeni form tutan Özer de takıma girmeye başladı. Kollektif bilincimizi bir adım daha yukarı çıkartıp, daha da bütünleşebilirsek daha iyi olacağını düşünüyorum.
Eğer çok çok iyi ve olağanüstü bir ismi 3-4 gün içinde kadromuza katma gibi bir durum olursa transfer olabilir. Bunun dışında şu anda böyle bir düşüncemiz yok."