PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Durağan Anadolu Lisesi


denizci
01-28-2010, 11:48
Okulumuz 2005 - 2006 Öğretim Yılı Milli Eğitim Bakanlığımızın Yabancı Dil Ağırlıklı Liselerin, Anadolu Lisesine dönüştürülmesi kapsamında açılmış olup eğitim öğretime devam ettiğimiz Okul Binası, Anadolu Lisesi hizmet binası olarak kullanılmak üzere MEB'e tahsis edilmiştir. Okulumuz iki binadan mevcuttur. 2006 - 2007 2007-2008 Eğitim-Öğretim Yıllarında öğrenci kontenjanı verilmiş,şu anda 70 öğrenci ,7 öğretmen,2 idareci, 1 hizmetli,1 memur kadrosuyla eğitim öğretimi yürütmektedir.

Misyon
Okul,veli,çevre unsurlarının işbirliği ile çağımızın bilimsel ve teknolojik gelişmelerini takip edip uygulayarak öğrencilerimize yabancı dil öğretmek ve onları bir üst eğitim kurumu olan üniversite eğitimine hazırlamak.

Vizyon
Orta öğretim giriş sınavlarında özellikle tercih edilen ülkemizin en iyi üniversitelilerine anlayış, kavrayış ve kültür donanımına sahip, başarı ve gelişime açık öğrenciler yetiştiren, geleceği bugünden yaşayarak ülkemizdeki Anadolu liselerine kaliteyi yükseltme noktasında örnek ve önder olan, mezun olduktan sonra hangi meslekte ve hangi konumda olursa olsun başarılı, kişilikli, ahlaklı insanlar yetiştirmek.

Web Sitesi : http://www.dual.k12.tr/