PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ödemiş Prof.Dr.Muzaffer Kula Lisesi


denizci
01-16-2010, 11:45
PROF.DR.MUZAFFER KULA LİSESİ

Prof. dr. Muzaffer Kula Lisesi 1967 yılında eski binaya, 2002 yılında eklenmiş yeni bina ile eğitim öğretime devam etmektedir.Okulumuzla ilgili teferruatlı görüntü, sosyal, kültürel, spor etkinlikleri, öğretmen ve yönetici kadrosu ile ilgili bilgiler www.profmkl.meb.k12.tr (http://www.profmkl.meb.k12.tr/) adresimizde her daim güncel olarak yayınlanmaktadır.Sitemizi ziyaret eden izleyicilerimizin malumu olduğu üzere,okulumuz 2002 yılında Prof. Dr. Muzaffer Kula beyefendinin yapmış olduğu bağışla ek binaya kavuşmuş ve şu anda aynı anda 13 derslik, 3 FKB laboratuarı, bir coğrafya labaratuarı bir internet salonu, müzik odası, kütüphane ile hizmet vermeye devam etmektedir.Elimizdeki fiziki şartları en yüksek seviyede kullanabilmek ve öğrencilere eğitim teknolojilerini kullanarak öğrenim görme fırsatını kullandırmak için çok çabalıyoruz.Bu yüzden tüm laboratuarlarımıza 1,5 yıl içinde tepegöz,projeksiyon, bilgisayar temin ettik; 8 saat kesintisiz ve ücretsiz olarak yararlanılabilecek internet salonumuzu hizmete sunduk.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ BİLGİLERİ
Okulumuzda ikili eğitim yapılmaktadır.3 idareci, 41 öğretmen, 1 teknisyen 1 hizmetli, 1ücretli hizmetli ve 658 öğrenci vardır.
Sınıflarımız 22 kişilik olup tekli sıralarda eğitim öğretime devam etmektedirler. Sınıflarımızın bir çoğu sınıf öğretmenleri ve veli işbiliği ile elden geçirilip düzenlenmiştir .
FKB labaratuarlarında bilgisayar ,projeksiyon ve internet destekli eğitim verilmektedir.

BT(Bilim ve Teknoloji) sınıfımız 20+1 pc 'den oluşmaktadır.Formatör öğretmenimiz eşliğinde her an hizmete hazırdır.

http://www.profmkl.meb.k12.tr/