PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Batman IMKB Anadolu Öğretmen Lisesi


denizci
01-09-2010, 10:45
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası tarafından Endüstri Meslek Lisesi olarak yapımı planlanan,ancak duyulan ihtiyaç nedeniyle Anadolu Öğretmen Lisesi’ne dönüştürülen ve 2004-2005 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenime başlayan okulumuz Batman-Silvan karayolunun 10.kilometresinde bulunmaktadır.Okulumuzda 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılında 285 öğrenci öğrenimine devam etmektedir.Erkek yatılı olan okulumuzun modern yurt binası ve yemekhanesi bulunmaktadır.
Genç idareci ve öğretmen kadrosuna sahip okulumuzda geleceğimize yön verecek öğretmenlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmeleri için her türlü gayret gösterilmektedir. http://www.batmanaol.k12.tr/okuldangoruntuler/DSC02867.JPG
http://www.batmanaol.k12.tr/okuldangoruntuler/Cap0057.jpg
http://www.batmanaol.k12.tr/okuldangoruntuler/Resim%20001.jpg
http://www.batmanaol.k12.tr/okuldangoruntuler/imkb_1.jpg
Vizyonumuz
Bilgi çağı olarak adlandırılan yüzyılımızın gereksinim duyduğu bilgi, beceri ve kabiliyetleri ile donanmış, milli ve manevi değerlerine bağlı,demokratik değerlere inanmış, bilgi ve kültür birikimi ile geleceğe güvenle bakabilen,özgüven sahibi, araştıran, eleştirel düşünme ve sorgulama yetenekleri geliştirmiş öğretmenler yetiştirmek.
Misyonumuz
Öğretmenin,orta öğretimden başlayarak sistem bütünlüğü içinde yetiştirilmesi ve öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarının daha nitelikli öğrenci kaynağına kavuşturulması amacıyla çağdaş, kaliteli ve nitelikli öğretmenleri yetiştirebilmek.
Hedefimiz
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilerek öğrenmenin oluşması için tüm şartların hazır hale getirilmesi.
Okulumuzda her birey kendini geliştirme ve ifade etme için gerekli ortamın hazırlanması
Demokratik ve katılımcı öğrenme ortamının sağlanması için her bireyin üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini kavraması



Tel: 0 (488) 218 11 60



Faks: 0 (488) 218 11 61



E-Posta: batmanaol@hotmail.com