PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önce kız arkadaşına tecavüz etti sonra...


MetinCeylan
01-06-2010, 18:57
http://img5.mynet.com/ha5/t/tecavuz3.jpg

Önce kız arkadaşına tecavüz etti sonra...

Samsun'da kız arkadaşına tecavüz ettiği iddia edilen genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kız arkadaşı B.K.'ye (17) tecavüz ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan Burak B.(22), hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.
B.K. ile uzun süredir arkadaş olduklarını ve doğum günü için evine geldiğinde onunla rızası dahilinde cinsel ilişkiye girdiklerini belirten Burak B., "B.K. ile yaklaşık 6 aydır arkadaşız. 30 Kasım 2009 tarihinde doğum günüm vardı ve B.K.'yi de davet ettim. O akşam saat geç olunca bizde
kaldı. Evde annem ve babam da vardı. Annem kendisine benim yatağımı hazırlattı. Ben de başka odada kalacaktım. Ailem yattıktan sonra biz otururken B.K. ile birlikte kalacağı odaya geçtik. Önce öpüştük ve daha sonra evleneceğimizi de düşünerek ilişkiye girdik. Bundan bir hafta sonra yine bizim eve geldi ve yine kendisiyle ilişkiyle girdim. Kendisiyle evlenmeyi düşünüyorum. Aramızda yüzük taktık ve öpüşürken çekilmiş fotoğraflarımız da var. Zaten zorla bir şey yapmış olsam annemler evdelerdi. Bu mümkün değil. Kendisiyle toplam 3 kez rızasıyla ilişkiye girdik. Suçlamaları kabul etmiyorum. Eski erkek arkadaşının fotoğraflarını internette görünce telefon açıp kendisine güvenmediğimi söyledim. Bunun üzerine o da hap içip intihara kalkışmış. Ondan sonra da hakkımda suçlamalarda bulundu. Eğer zorla ilişkiye girmiş olsaydım, 2 aydır niçin şikayetçi olmamış?" dedi.
Mahkemeye ifade veren Burak B., cinsel istismar suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.


kaynak:mynet