PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pijama ve gecelik modası


Hasret
12-01-2009, 20:31
2010 kışına doğru yavaş yavaş ilerlerken, moda (http://www.modacini.net/category/moda/) devleri de kendi kreasyonlarını yavaş yavaş moda severlerin beğenisine sundu. Bu yazımızda 2010 pijama (http://www.modacini.net/tag/pijama/) ve gecelik modasını ele alacağız.
Her senenin modasında görmeye alışık olduğumuz cicili bicili geceliklerin ve pijamaların aksine bu sene daha ciddi ve daha kadınsı modeller bulmak mümkün. İlk bakışta göze çarpan elbise modelleri (http://www.modacini.net/tag/elbise-modelleri/) şeklinde tasarlanmış gecelikler. Açık ve koyu kahve tonlarda tasarlanmış geceliklerdeki geometrik desenler, elbise vurgusunu daha da hissettiriyor.
http://img43.imageshack.us/img43/5305/pijam.jpg Marks and Spencer Pijama Modelleri

Desen (http://www.modacini.net/tag/desen/) açısından bu sene daha zengin bir koleksiyon hakim. Puantiyeler ve pütükareler yine unutulmamış. Tum bayanların tercih edeceği modeller arasında göğüs hizasına kadar desenli aşağısı pütükareli modeller bulunuyor.
Geleneksel motiflerin de yer aldığı gecelikler ve pijamalar her kesimden bayana hitap edebiliyor. Kış renklerinin yanında pastel renkler de kullanılmış. Ancak koyu renklerdeki zarafete daha fazla önem verilmiş gibi gözüküyor.
http://img43.imageshack.us/img43/3057/lasenzgec.jpg La Senza Gecelik Modelleri

Geceliklerin etek boyları yine çeşitli uzunluklarda dizüstünden bileklere kadar değişen uzunlukta ve desende gecelik bulmak mümkün.
Tabi bir de daha seksi ve kiskirtici gecelik (http://www.modacini.net/tag/gecelik/) modelleri de 2010 sezon vitrinlerini suslemeye basladi. Yine bol dantelli ve dekolteli gecelik modelleri cok fazla ilgi gorecek gibi http://www.yorumla.net/images/smilies/icon_smile.gif Agirlikli olarak saten ve ipek kumastan uretilen gece kiyafetlerinde danteller, fiyonklar goze carpan unsurlar…
http://img34.imageshack.us/img34/8391/victoriagecmod.jpg Victoria Secret Gecelik Modelleri

kont
12-02-2009, 13:05
çok güzeller :p

bernaxx
06-27-2013, 15:37
çok güzel gecelik (http://www.icgiyimmoda.com/?kategori-3-Gecelik.html) modelleri :)