PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En çok tercih edilen hafif ticari


denizci
11-13-2009, 20:39
En çok tercih edilen hafif ticari


Fiat Fiorino 20 bin adeti aşan satışıyla en çok tercih edilen hafif ticari araç oldu



http://www.ensonhaber.com/otomobil-/231164/images/news/185027.jpg



Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve hafif ticari araç segmentinde yeni bir sayfa açan Fiat Fiorino, Eylül 2009 itibariyle 20 bin adeti aşan satışıyla dikkat çekici bir başarının altına imza atmayı başardı. Ocak ayından bu yana Türkiye’nin en çok tercih edilen hafif ticari aracı unvanını bırakmayan Fiat Fiorino, ülkemizde halen Cargo, Combi ve Combimix karoser tipleriyle üretiliyor. ÖTV indiriminin biteceği 30 Eylül tarihine kadar 17 bin 660 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla tüketicilerin ilgisine sunulan Fiat Fiorino, biri dizel olmak üzere toplam iki motor seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Eylül ayı ortasında satışa sunulan ve Fiat Fiorino model ailesinin crossover özelliklere sahip Trekking versiyonu ise yaklaşık 10 gün içinde 100 adetten fazla satılarak kısa sürede başarısını kanıtladı.

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasının üretim bantlarından inen Minicargo projesinin Fiat markalı yüzünü temsil eden Fiat Fiorino, Ocak ayından bu yana ulaştığı 20 bin adeti aşan satışıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen hafif ticari aracı unvanını korumaya devam ediyor. Halen ülkemizde Cargo, Combi ve Combimix karoser tipleriyle satışına devam edilen yerli üretim Fiat Fiorino, 30 Eylül’e kadar 17 bin 660 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla tüketicilerin ilgisine sunuluyor.

Avrupa’da “2009 Yılının Ticari Aracı” seçilerek başarısını ve yenilikçi yapısını ödülle süsleyen Fiat Fiorino; Actual, Active, Dynamic ve Emotion gibi farklı ve aynı zamanda binek otomobil konforu sunan zengin donanım paketleriyle tercih edilebiliyor. 1.4 litre 73 HP’lik benzinli ve 1.3 litre 75 HP dizel motor seçenekleriyle donatılan Fiat Fiorino’nun dizel motorlu versiyonlarında yarı otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.