PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyet müdürüne sabır ödülü


kelebek35
11-06-2009, 12:05
Aklı dengesi bozuk şahsın tokat attığı emniyet müdürü takdirname verildi
Erzurum'da geçtiğimiz Ağustos ayında çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle karakola götürmek istediği 'Rambo' lakaplı Burhanettin N.'den (36) tokat yiyen ancak soğukkanlılığını koruyan Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsel, Vali Sebehattin Öztürk tarafından 'takdirname' ile ödüllendirildi.
Yenikapı Caddesi üzerinde geçtiğimiz Ağustos ayında meydana gelen olayda akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen "Rambo" lakaplı Burhanettin N., çevreye hakaretlerde bulunarak vatandaşları rahatsız etti. İhbar üzerine bölgeye gelen polis, geçen yıl iki polis memurunu bıçakla yaralayan Burhanettin N.'yi gözaltına almak istedi. Burhanettin N.'nin saldırgan tutumunu sürdürmesi üzerine içtiği kolasına uyku hapı atıldı. Hastaneye götürülmesi konusunda ikna edilmeye çalışılan şahıs, aniden sinirlenerek yanında bulunan Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsel'e sert bir tokat attı.
Çevrede toplanan vatandaşların meraklı gözlerle izlediği olayda yediği tokadın etkisiyle şoke olan Emniyet Müdürü Bilsel, soğukkanlılığını koruyarak hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Olgunluğunu bozmayarak tokata karşılık vermeyen Müdür Bilsen, memurların da müdahalesine engel oldu ve kısa bir süre sonra kendinden geçen Burhanettin N. hastaneye götürüldü.
Olayın basına yansımasından sonra büyük takdir toplayan Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsel, Vali Sebahattin Öztürk tarafından 'takdirname' ile ödüllendirildi. Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, "Arkadaşımızın usulünce olaya yaklaşması ve kendine hakim olabilmesi örnek bir davranıştır" şeklinde konuştu.


haberturk