PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : alex kaç yaşında


denizci
11-03-2009, 22:14
Çoğu zaman 'koşmuyor, mücadele etmiyor, takımın hızını kesiyor' şeklinde eleştirilerle karşılaşan F.Bahçeli Alex, yaşı 33'e ulaşmasına rağmen el üstünde taşınıyor. Brezilyalı oyuncu, 5 sezondur Sarı-Lacivertli takımı sırtlıyor.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Bursaspor maçında attığı golle Sarı-Lacivertlilerin zorlu deplasmandan üç puanla dönmesini sağladı. 2004'ten bu yana formasını giydiği F.Bahçe'de birçok maçta gemisini kurtaran kaptan rolüne soyunan Alex, bu özelliğini Bursa karşılaşmasında da sürdürdü. 33 yaşına basan Sambacı, doğum gününü dün teknik direktör Daum'un yardımcıları Roland Koch ve Ayhan Tumani'nin omuzlarında, takım arkadaşlarının alkışlarıyla kutladı.

Avrupa Ligi'nde Hollanda'nın Twente takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan F.Bahçe'de antrenman öncesi Daum, oyuncularıyla bir görüşme yaptı. Alman teknik adamın futbolculara yönelik konuşmasında, "Antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya yansıttığımız sürece galibiyetler gelecektir. Şimdi bu galibiyet nedeniyle birbirinizi tebrik edin, galibiyet sevincini doyasıya yaşayın." dediği öğrenildi. Antrenörler Koch ve Tumani'nin, Bursaspor maçının adamı seçtikleri Bilica'yı bir süre kucağında taşıdığı idmana, sol ayağında şişlik oluşan Selçuk ve sol el baş parmağındaki kırık nedeniyle ameliyat edilen Önder katılmadı.

Bu arada, Lig TV'de yayınlanan Beş Çayı programına katılan Alex, Başkan Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üst üste şampiyonluk sözünün imkansız olmadığını söyledi. 3 yıllık hedef için öncelikle bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırmaları gerektiğini belirten Alex, "Ama gidişata bakılırsa en iddialı takımların birisiyiz." dedi. Alex, G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Elano hakkında 'kaliteli bir isim' yorumunda bulundu.

Daum'dan Kazım'a son ikaz

F.Bahçe'nin deplasmanda Bursa'yı yendiği karşılaşmada disiplinsiz hareketler sergileyen Kazım'a uyarı geldi. Teknik Direktör Daum'un maç sonrası futbolcularını galibiyetten dolayı tebrik etmeden önce Kazım'la görüştüğü ve milli futbolcunun benzer tavırları bir daha tekrarlamamasını istediği öğrenildi. Kişisel meziyetlerini göstermeye çalışan ama F.Bahçe'nin kontratak yemesine neden olan Kazım'a arkadaşları da tepki gösterdi.
Kaynak:http://www.bilinen.net/spor-haberleri/alex-de-souza-33-yasinda-35694/

ZAMAN