PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 günde 9 şehit verdik ...


Melancholy
09-09-2009, 23:06
http://img4.mynet.com/ha4/yazi/van-sehid.jpg (http://haber.mynet.com/detay/foto-analiz/vanda-mayin-patladi-1-asker-sehit/469487)


Van'da mayın patladı: 1 asker şehit
Van'da mayın patladı: 1 şehit 8 yaralı

Van'ın Başkale İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin araziye döşediği mayın infilak etmesi sonucu Astsubay Fatih Aydoğan şehit oldu, 1 üsteğmen, 2 uzman çavuş ve 5 er yaralandı.
Olay, Başkale İlçesi'ne bağlı Albayrak Köyü kırsalında bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Güllük Karakolu'ndaki askerler arazide arama- tarama faliyetini sürdürürken, askerlerden biri PKK'lı teröristlerin önceden döşediği mayına bastı. Mayının infilak etmesi sonucu Astsubay Fatih Aydoğan şehit oldu, 8 asker de yaralandı.

Helikopterle Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi ile Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralar tedavi altına alındı. Yaralı 8 askarden 1 üsteğmen ile 1 uzman çavuşun kimliği öğrenilemezken, diğerlerinin uzman çavuş Ferdi Akman ile erler Cumali Kaya, Mücahit Demir, Recep Pamuk, Muzaffer Ünal ve Recep Genç olduğu belirtildi.

Güvenlik güçleri bölgede yuvalanan teröristlere yönelik geniş çaplı operasyon başlattı.

Güneydoğu’da bölücü terör örgütüne çıkan çatışmalarda şehit olan asker sayısı 8’e yükseldi. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Eruh kırsalında çıkan çatışmanın devamında dün gece 2 askeri personel daha şehit oldu.

Şehit askerleri isimleri belli oldu (http://haber.mynet.com/detay/yasam/sehit-askerleri-isimleri-belli-oldu/469467)

Bu çatışma öncesinde yine Eruh’ta 5 asker şehit olurken üç asker de yaralanmıştı. Çukurca’da da bir asker çıkan çatışmalarda şehit olmuştu.

Böylece dün Eruh ve Çukurca’da şehit olan asker sayısı 8’e yükselmiş oldu. Siirt'in Eruh ve Hakkari'nin Çukurca ilçelerinde güvenlik güçleriyle PKK üyeleri arasında çıkan çatışmada da 6 terörist etkisiz hale getirildi.

mynet

CanDostu
09-13-2009, 10:33
http://www.yenidenergenekon.com/wp-content/uploads/2008/11/kani-yerde-kalmayacak.jpg