PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saba Tümer'e tebrik telefonları yağdı


Hasret
09-03-2009, 02:36
Saba Tümer'e tebrik telefonları yağdı Geçen sezon Habertürk ekranlarında program yapan Saba Tümer, yaz sezonunda trasfer olduğu yeni kanalında ilk programını yaptı. Tümer'in CNNTURK'teki ilk programının ilk konuğu Yaşar isimli bir papağan oldu.
(http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/turk-unluler/saba-nin-dekoltesinin-arkasindakiler/3879/92900/sayfa/1/)
Saba Tümer, papağanı 'sürpriz konuk' olarak anons etti. Bir süre papağanı konuşturmaya çalışan Saba Tümer, başarılı olamadı. Merakla beklenen yayınının ilk dakikalarındaki bu stresli anlar daha sonra Yaşar'ın şarkı söylemesi ve bildiği bazı sözcükleri yinelemesiyle yerini kahkahaya bıraktı. Tümer'in ikinci sürpriz konuğu ise Kurtlar Vadisi Pusu'da İskender Büyük'ü oynayan Musa Uzunlar oldu.

SABA'YA TEBRİK TELEFONLARI YAĞDI
Bu arada Tümer'in programında önce GS Takımı Kaptanı Arda Turan canlı yayına bir sürpriz yaparak telefonla bağlandı. Tümer'in CNNTURK'teki ilk programını kutlayan Arda Turan, başarılar diledi. Arda Turan, "Çok yakışıyorsun ekrana. İnşallah hayırlı bir sezon geçirirsin" dedi.

"KAHKAHANI BURADA DUYMAK GÜZEL OLACAK"
Bir süre sonra, CNNTURK Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Birand, yayına bağlanarak Habertürk'ten transfer ettiği Saba Tümer'e başarılar diledi. Tümer, Birand'ın bağlanmak istediğini duyunca "Patronum telefonda" diyerek Birand'a "Nasıl gözüküyorum?" diye sordu. Mehmet Ali Birand, "Harika görünüyorsun" dedikten sonra Tümer'e şunları söyledi: "Ben de Arda gibi sana komplimanlar yağdırmak için, şimdiye kadar hiç ilk başlayan programları aramam ama seni özellikle aramak istedim. Çok yakıştın ekrana. Kahkahanı özlemiştik zaten. Kahkahanı burada duymak çok güzel olacak."
Bu sözler üzerine Saba Tümer de "Çok çok teşekkür ederim, çok mersi, böyle bir imkanı bana sunduğunuz için. İnşallah en yakın zamanda sizi de görelim patroncum" dedi. Birand'ın "Memnuniyetle" sözü üzerine Saba Tümer, Birand'ı programına beklediğini söyledi.
BEYAZ'DAN HOŞGELDİN TELEFONU
Programın ilerleyen dakikalarında Beyazıt Öztürk yayına bağlanarak hayırlı olsun dedi ve "İnşallah herşey senin için iyi olur" dedi. Bu arada Beyaz, yoğun bir dönem geçirdiğini belirterek kendisinin de Star TV'de başlayacak olan yarışma programının hazırlıklarını sürdürdüğünü ve Cuma günü ilk bölümünün yayınlanacağını söyledi. Beyaz, "Ucunda bir milyon var. Keyifli, güzel bir program oldu. İnşallah izleyenler de keyif alır" dedi. Beyazıt Öztürk, Doğan Grubu'na transfer olması dolayısıyla Tümer'e 'hayırlı olsun' dileklerini sundu.
Yavuz Seçkin de telefonla yayına bağlanarak başarılar dileyen isimler arasında yer aldı.
Televizyon Gazetesi (http://www.televizyongazetesi.com/)