PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10,5 Milyon Euro Kulübede !


Melancholy
08-12-2009, 01:10
http://www.medyaspor.com/Files/Images/20090811_TOPUZ_1.jpg


Rekor bir ücret karşılığında Fenerbahçe'ye imza atan Mehmet Topuz, Denizlispor maçının 88. dakikasında oyuna girdi ve oyunda kaldığı süre içerisinde top ayağına bir kez değdi.

Çok değil yaklaşık bir ay önce Türkiye'nin 1 numaralı gündem maddesi Mehmet Topuz'un hangi takımın formasını giyeceğiydi. Ulusal gazetelerin bile birinci sayfaları Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında kavga çıkaran yıldız oyuncunun haberlerini sürmanşetlerinden okurlarına duyuruyordu. Aslında çok fazla geçmeden bu sorunun yanıtı bulundu ve Mehmet Topuz görkemli bir görenle Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladı. Sonrasında ne mi oldu? Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir beklenti içerisine girdi. Yeni transferlerini bir an önce izlemek ve ayakta alkışlamak istiyorlardı.

GÖZLER HEP ONU ARADI

Ama olmadı. Mehmet Topuz şu ana kadar Sarı-Lacivertli taraftarları memnun edecek kadar sahada görünmedi. Boluspor maçının ikinci yarısı ve Honved karşılaşmasındaki 19 dakikalık performansları saman alevi gibiydi. Beklentiler lige saklandı. Denizlispor karşılaşmasında gözler hep onu aradı. Fakat o kulübedeydi. Neyse kronometreler 75. dakikayı gösterirken Mehmet Topuz ısınmaya başladı. 88. dakikada ise oyuna girdi. Ve ayağına bir kez top geldi.

ŞUTU KAMERAYI KIRDI

Aslında bu konuda bir çok spekülasyon var. Biri formsuz, diğeri sakat olduğu yolunda. Ancak diğer bir spekülasyon da, yıldız futbolcunun cuma günkü antrenmanda döktürdüğü, ancak yine de teknik direktör Daum tarafından oynatılmadığı yönünde. Kulüp doktorları ise bu konuda farklı konuşuyor ve özetle şöyle diyorlar: 'Mehmet sakatlık geçirdiği için sezon başı antrenmanlarına doğru dürüst katılamadı. Farklı bir kas yapısı olduğu için de form tutması biraz zaman olacak. Gerçek Mehmet Topuz'u 3 hafta sonra izleyebiliriz.' Ne diyelim, sayılı gün çabuk geçer, bekleyelim görelim... Bu arada Topuz'un, dün şut çalışması sırasında vurduğu sert bir top, idmanı kenardan takip eden bir basın mensubunun kamerasını kırdı.

akşam

VoLKaN_PaK
09-04-2009, 17:30
İşte gördüğünüz gibi yedek kulübemiz bile zengin