PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali Sami Yen’i Saygıyla Anıyoruz !


Melancholy
07-29-2009, 23:01
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/08-09/samiyen-anma.jpg



Kulübümüzün kurucusu, ilk başkanı ve ilk sporcularından olan Ali Sami Yen'i, ölümünün 58. yıldönümünde saygıyla anıyoruz.



ultrAslan

Melancholy
07-29-2009, 23:06
http://www.webaslan.com/img/3/2009/alisamiyen.jpg



Ali Sami Yen'i andık

Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu, ilk başkanı ve sporcularından Ali Sami Yen, bugün vefatının 58. yıldönümü vesilesiyle anıldı.


Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu, ilk başkanı ve sporcularından Ali Sami Yen, bugün vefatının 58. yıldönümü vesilesiyle anıldı. Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılan anma törenine, Galatasaray Spor Kulübü Divan (http://www.akpartiforum.com/divan/) Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu üyeleri Mümtaz Tahincioğlu (http://www.akpartiforum.com/mumtaz-tahincioglu/), Adil Emecan ve Kulüp Genel (http://www.akpartiforum.com/genel/) Sekreteri Selçuk İren katıldı.
Galatasaray bayan sporcularının, Galatasaray taraftarlarının da hazır bulunduğu törende, bir konuşma yapan Mümtaz Tahincioğlu (http://www.akpartiforum.com/mumtaz-tahincioglu/) "kurucumuzu saygıyla anarken, onun bize bıraktığı ilkelerin sahibi ve takipçisi olacağız" dedi.
Divan (http://www.akpartiforum.com/divan/) Kurulu Başkanı İrfan Aktar da konuşmasında Ali Sami Yen'in sadece Galatasaray değil, Türk sporu için de çok önemli bir yeri olduğu vurgulayarak, "Ali Sami Yen, devrinin çok ilerisinde bir vizyonu olan çok önemli Osmanlı Aydınıydı. Türk sporunun öncülerindendi. Bugünkü Olimpiyat Komitesi'nin de kurucusuydu ve sporcularımızı da yurtdışına ilk kez o götürmüştür. 104 yıl önce kurduğu kulübümüzün bugün ulaştığı seviyeyi görebilseydi belki o bile inanamazdı. Galatasaray Spor Kulübü, onun bize verdiği hedefler doğrultuısnda bugünkü noktaya ulaşmıştır ve daha da ileriye gidecektir." dedi.

Webaslan