PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhuriyet yazarı otoparkçılara silah çekti ...


Melancholy
07-27-2009, 01:00
http://www.ensonhaber.com/images/news/184583.jpg (http://www.ensonhaber.com/gundem/218369/cumhuriyet-yazariotoparkcilaraatesactihaberhaberleri.html)


Cumhuriyet yazarı otoparkçılara silah çekti

İSPARK görevlileriyle tartışan Cumhuriyet Gazetesi Yurt Haberler Serfis Şefi Mehmet Faraç karakolluk oldu





Tartışma sırasında Faraç'ın silahının kabzasıyla İSPARK görevlisinin kafasına vurduğu ve havaya ateş ettiği ileri sürüldü.

ÜÇRET ÖDEMEK İSTEMEDİ
Alınan bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Levent'te bulunan bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, aracını otoparka bırakan Mehmet Faraç, bir süre sonra geri döndü. Kendisinden otopark ücreti istenince Mehmet Faraç ile İSPARK görevlileri Hüseyin Güçlü ve Ali Ercan Kara arasında tartışma çıktı. Gazeteci olduğunu söyleyen Faraç'ın, görevlilere ücret ödemek istemediğini belirttiği görevlilerin ise gazetecilerin 2 saate kadar olan beklemeleri için ücret alınmadığını, 2 saatin üstündeki beklemelerin ise ücrete tabii olduğunu söylediği öğrenildi. Tartışma devam ederken aracına giren Faraç, silahını çıkardı.

KABZAYLA VURDU
Faraç'ın tabancasının kabzasıyla İSPARK görevlisi Hüseyin Güçlü'nün başına vurup havaya ateş ettiği iddia edildi. Güçlükle sakinleştirilen Mehmet Faraç ile görevliler olay yerine gelen polislerce Kuştepe Polis Merkezi'ne götürüldü. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

ZAMAN