PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızlar kavga etti boğazını kesti


SoN_KraL
05-30-2009, 01:34
Kızlar kavga etti boğazını kesti

İki kız arkadaş kavga etti, sokak ortasında kan döküldü! Jiletle arkadaşının boğazını kesen kızın ablası da sabıkalı çıktı!
Sakarya'da kız öğrenciler arasında çıkan kavgada, bir kız arkadaşının boğazını jiletle kesti. Olay sonrasında kaçan B.S.'nin ablası Serap S.'nin 10 Mayıs'ta sevgilisini öldürdüğü gerekçesiyle cezaevine konulduğu ortaya çıktı.

Sakarya Mahallesi'nde bulunan ATSO Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nin hemen yanındaki Hancı Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okul öğrencileri B.S. ile M.S. okulda tartıştı. Okul içindeki tartışma okulun hemen yanındaki Hancı Sokak'ta da sürerken, tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Bir inşaat kenarında, tanıklarının ifadesine göre B.S., elindeki jiletle M.S.'nin boğazını kesti.

Kanlar içinde yerde kıvranmaya başlayan öğrencinin imdadına arkadaşları yetişti. M.S., ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrasında kaçan B.S.'nin yakalanması için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

VELİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Olay sonrası okul önünde bulunan öğrenci velileri olaya tepki gösterdi. Okulda önlem alınması isteyen veliler, "Bir kızın boğazınının jiletle kesildiğini duyunca şok olduk. Bu okul yönetimi daha iyi önlem alsın. Çocuklarımızı düşünüyoruz" dediler.

ABLASI CİNAYETTEN CEZAEVİNDE

Öte yandan olay sonrası kaçan B.S.'nin ablası Serap S.'nin, 10 Mayıs'ta sevgilisini öldürdüğü gerekçesiyle cezaevine girdiği ortaya çıktı. Serdivan İlçesi Yazlık Mahallesi'nde Uğur Demirel (29) aracının içinde ölü olarak bulunmuştu. Demirel'in, ensesinden tek kurşunla vurulduğu tespit edilmişti. Yapılan inceleme sonucu Demirel'in 3 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Serap S. (21) tarafından vurulduğu belirlenmişti. Serap S., ifadesinde, "Uğur Demirel bana sürekli 'eşimden boşanacağım seninle evleneceğim' dedi. Beni sürekli oyaladı. Kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim. Beni bırakmayacağını belirtti. Son kez konuşmak için buluştuk. Ayrılmak istedim. O (olmaz) deyince yanımda bulunan silahla vurdum" diye ifade vermişti. Mahkemeye çıkarılan Serap S. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.