PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan'da Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı


SoN_KraL
05-30-2009, 00:25
Erzincan'da Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Erzincan'da Akşam Saatlerinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı. Kamyonetle Kamyonun Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada, Hurda Yığını Haline Dönen Kamyonetteki 3 Kişiden Biri Kadın İkisi Hayatını Kaybetti. Kaza Nedeni ile E-80 Karayolu Bir Süre Ulaşıma Kapandı.

Erzincan'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kamyonetle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, hurda yığını haline dönen kamyonetteki 3 kişiden biri kadın ikisi hayatını kaybetti. Kaza nedeni ile E-80 karayolu bir süre ulaşıma kapandı.
Kaza, saat 18.30 sıralarında Erzincan-Erzurum E-80 karayolunun 52. kilometresi, Sansa Bakımevi yakınlarında meydana geldi. Erzincan'dan Çayırlı ilçesi Balıklı köyüne gitmekte olan İsmet Kandal (64) yönetimindeki 24 DE 650 plakalı kamyonet, hatalı sollama sonucu karşı yönden gelen Cevdet Gönen yönetimindeki 52 K 9615 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yoldan çıkarak takla atan araç içinde bulunan sürücü İsmet Kandal ile Hediye Karagöz (76) olay yerinde hayatını kaybetti. Hediye Karagöz'ün oğlu Zafer Karagöz (42) ise ağır yaralandı. Zafer Karagöz ambulansla Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hurda yığını haline gelen kamyonette sıkışarak hayatını kaybeden, evli ve 5 çocuk babası İsmet Kandal'ın cesedi, Erzincan Belediyesi arama kurtarma ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasının ardından, sıkıştığı yerden çıkartıldı. Kandal ve 5 çocuk annesi Hediye Karagöz'ün cesetleri cenaze araçları ile Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeni ile bir süre ulaşıma kapanan E-80 karayolu, yapılan çalışmalar onucu yeniden ulaşıma açıldı.