PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Carlos'tan şok eden açıklama


Melancholy
05-28-2009, 01:05
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1243346778-1.jpg
Carlos'tan şok eden açıklama

Fenerbahçe'nin Sambacısı Roberto Carlos, gelecek sezon için başka kulüplerle temas halinde olduğunu doğrulayan açıklamalarda bulundu...


Roberto Carlos ciddi bir şekilde Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünüyor. Brezilya medyasına bir açıklamada bulunan ünlü futbolcu, başta Fluminense olmak üzere bazı kulüplerle temas hâlinde olduğunu doğruladı.

Goal.com'un haberine göre: Roberto Carlos Brezilya basınına Fenerbahçelileri şoke edecek bir açıklamada bulundu. Sambacı, Fluminense takımıyla temasta olduğunu belirtti...Carlos, görüştüğü başka kulüpler de olduğunu söyledi.

Carlos'un bu sezon Fenerbahçe'yi bırakacağı söylentileri gerçeğe dönüşebilir. Ünlü futbolcu, Fluminense Kulübü'yle görüştüğünü doğruladı.

ESPN Brezilya kanalına konuşan Fenerbahçeli futbolcu, "Fluminense meselesi bir realite. Başka kulüplerle de temaslar var. Ama özellikle de Fluminense'yle olanlar ciddi. Ancak bu konuyu Fenerbahçe'yle de konuşmalıyım. Türkiye'de mutluyum" dedi.

Fluminense takımının Roberto Carlos'u transfer etmeyi düşündüğü söylentileri, geçtiğimiz hafta da medyada yeralmış; ancak Brezilya kulübü yöneticileri, bu gelişmeyi doğrulamamışlardı.

Sponsordan doğrulama
Bu arada Fluminense Kulübü'nün sponsoru olan Unimed firmasının sahibi Celso Baros da Carlos haberlerini doğruladı. Baros, "Bir süre önce bir görüşmemiz oldu; daha sonra da ara ara konuştuk. Dostane diyaloglardı bunlar ve Fenerbahçe'nin kendisini gönderebileceğini bilmiyordum" diye konuştu .

internetspor