PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım Brezilyalılar'ı gönderiyor


Melancholy
05-20-2009, 16:11
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1232694482-carlos.jpg
Aziz Yıldırım Brezilyalılar'ı gönderiyor

Aziz Yıldırım’ın, Ankaraspor yenilgisinin ardından üç oyuncuya çok sinirlendiği ve yeni imzalanan sözleşmelerin feshedilmesi direktifini verdiği iddia edildi.


Milliyet'ten Yusuf Kobal'ın özel haberine göre, Sarı-lacivertli kulüp bu hafta sonu yapılacak kongre süreci öncesi hareketli günler yaşarken, Başkan Aziz Yıldırım’ın ligdeki Ankaraspor yenilgisi sonrası çok sinirlendiği ve Brezilyalı oyuncuların biletini kestiği ortaya çıktı.

Başkan Yıldırım’ın, Süper Lige erken havlu atan ve Türkiye Kupası’nı alamayan takımı, Roberto Carlos, Alex ve Deivid gibi Brezilyalılardan kurtarmak için imzalanan yeni sözleşmelerin feshedilmesini emrettiği ileri sürüldü.

Ligde bu sezon çalkantılı bir dönem geçiren Fenerbahçe’de, Yıldırım’ın, hem taraftarların isteği hem de basının baskısı yüzünden Carlos ve Alex ile erkenden sözleşme imzalamanın pişmanlığını yaşadığını söyleyip, sezon sonunda üç Brezilyalı oyuncu ile yolları ayırma işaretini verdiği iddia edildi.

Alex, Carlos ve Deivid ile imzalanan sözleşmeleri kaçan şampiyonluk nedeniyle sezon sonunda iptal edeceğini yönetici arkadaşlarına duyuran Başkan Yıldırım’ın, Türkiye Kupası maçları nedeniyle bu durumun gizlenmesini de istediği belirtildi.

Edu da gidiyor

Yönetimdeki samimi arkadaşlarından sözleşmesinin feshedileceğini duyduğu ileri sürülen Carlos’un, bu nedenle takımdan ayrılacağını kısa süre önce açıkladığı bildirilirken, Deivid’in de benzer bir demeç verip, Fenerbahçe’den ayrılmayı düşündüğünü ülkesinin basınına duyurduğu vurgulandı. Alex’in ise “soğuk” tavrını bu olay karşısında da koruduğuna dikkat çekildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, seçimi kazanması halinde, bu üç Brezilyalının yanı sıra sakatlanan Edu Dracena ile de yolları ayıracağı ifade edildi.

internetspor

NOYAN
05-20-2009, 17:01
Aziz Yıldırım başkanlığı bıraksa Fenerbahçe için iyi olur sanırım.