PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Domuz mu? Koyun mu?


morciii
04-30-2009, 10:12
http://www.ekolay.net/images/trans.gif
http://www.ekolay.net/haber/images/koyunmudomuzmu1.jpg (http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2910&haberid=611572#)Elizabeth adlı bu ilginç domuzun, sürüsünün gururu olmasını sağlayan özelliği gözlerine kadar inen postu. Ender bulunan Avusturya Mangalitsa domuzlarından olan Elizabeth, türünün kraliçesi olarak görülüyor ve İngiltere’deki bir avuç domuzdan büyümeyi başaran tek hayvan.

Elizabeth, geçen hafta sonu Lancashire’daki çiftlik hayvanları açık artırmasında satılarak star oldu. Çiftçi Tim Fitton, kızı Alice için 250 £ gibi uçuk bir fiyat vererek Elizabeth’i satın aldı. “Hayvanları çok seviyoruz ve yeni cinsleri desteklemeliyiz” diyen Tim “Elizabeth’i çiftliğe götürdüğümüzde diğer domuzların ne yapacağını görmek oldukça ilginç olacak. Umarım Elizabeth’in yavruları olur.” şeklinde konuştu.
Elizabeth yeni sahibiyle çok mutlu.
Domuz mu? Koyun mu?
28.04.2009 - Bu haberi 33188 kişi okudu.
http://www.ekolay.net/images/trans.gif
Görmüş olduğunuz bu sevimli hayvan koyun gibi görünse de aslında bir domuz. Ayaklarına kadar inen altın sarısı rengindeki postuyla türünün en farklı örneği olan bu hayvan, domuz gribi salgınının tüm dünyayı sardığı şu günlerde insanlara pek sevimli









http://www.ekolay.net/haber/images/Untitled-34.jpg