PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung Telefonlara Wap'tan Bedava Oyun ve program yükleme


Kalpsiz_
01-08-2008, 13:26
Samsung telefonlara Serial bağlantı üzerinden Java uygulama ve oyun yüklemenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Benim telefonumda Z540.

Bunun üzerine wap üzerinden yaptığım araştırmalar sonucun da bir site hariç diğerlerinden ya çok basit oyunlar yada wap'a bağlanarak çalışmak isteyen yani internet bağlantısını kullanan oyunlarla karşılaştım.

Yeni ve bazı sitelerce 5-10 $ arası satışı yapılan oyunların bir siteden bedavaya yani sadece indirirken ki veri transfer ücretiyle telefonuma yükleyebildim. Bu işlemi nasıl yaptığıma gelince:

http://www.mobile9.com (http://www.mobile9.com/) adresine
pc üzerinden girerek telefon modelinizi seçiyorsunuz ve telefonunuza uyumlu java program ve oyunları karşınıza çıkıyor. İstediğiniz uygulama ve oyunlardan herhangi birine tıkladığınızda açıklamalar ve wap üzerinden yüklemek için gerekli olan 6 haneli wap ID karşınıza çıkıyor. Bundan sonra yapmanız gereken
http://wap.mobile9.com (http://wap.mobile9.com/) adresine telefonunuz üzerinden bağlanarak çıkacak ekranda XHTML Download bölümünü seçerek seçtiğiniz oyunun ID numarasını yazıyorsunuz. Çıkan sayfada download dediğinizde oyun veya uygulamar telefonunuza yükleniyor.