PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cassio Lincoln'e büyük ceza geliyor


Melancholy
03-24-2009, 21:24
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1232980253-cassiolincoln.jpg
Cassio Lincoln'e büyük ceza geliyor

Galatasaray yönetimi izinsiz olarak ülkesine giden Brezilyalı yıldız futbolcu Cassio Lincoln'e büyük ceza vermeye hazırlanıyor...


Galatasaray'da izin verilmemesine rağmen ülkesine giden Brezilyalı oyuncu Lincoln, yarınki idmana çıkmaması halinde kendisine normal prosedürün uygulanacağı bildirildi. İzinsiz Brezilya'ya giden Lincoln için Galatasaray yönetimi, notere zabıt tutturup ceza kesecek...

Galatasaray Yönetim Kurulu, Eskişehirspor maçından sonra dizindeki sakatlığını bahane ederek ülkesine giden Brezilyalı Lincoln'le ilgili tüm resmi prosedürlerin uygulanmasına karar verdi.

Galatasaray yönetimi, takımın yarın yapacağı antrenmana katılması gereken Lincoln'ün tesislere gelip gelmediğini noter tarafından tespit ettirecek.

Yarına kadar izinli...
Futbol Şube Üyesi Haldun Üstünel, takımdaki bütün futbolculara yarına kadar izin verildiğini hatırlatarak, ''Lincoln de diğer oyuncularımızla aynı durumda. Biz antrenman saatini bekleyeceğiz, eğer gelmezse kendisine prosedürleri uygulayacağız'' dedi.

Şu an için bir ceza belirlemelerinin kendilerine yakışmayacağını anlatan Üstünel, ancak antrenmana gelmemesi halinde gerekli cezayı kararlaştıracaklarını sözlerine ekledi.

Kadro dışı bırakılması gündemde...
Yöneticiler Pazartesi günü için İstanbul'a dönüş bileti alan Brezilyalı futbolcuya yüklü para cezası vermeye hazırlanıyor. Lincoln'ün para cezasının yanısıra kadro dışı bırakılması da gündemde..

Hergün için para cezası...
Yönetimin, Sambacı'ya verilen 2 günlük iznin dışında idmana çıkmadığı her gün için
14.000 Euro para cezası da vermesi bekleniyor...

internetspor