PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tolon'un avukatından açıklama!


kelebek35
03-19-2009, 12:48
Org. Tolon'un çarşaf çarşaf yayınlanan ve Türkiye'yi hayretlerde bırakan ses kayıtlarıyla ilgili Org. Tolon'un avukatı açıklama yaptı. Avukatın iddiası, ses kaydı skandalını da geride bıraktı. http://www.habervaktim.com/resim/resim63586_2.jpgŞok ses kayıtları ile yeniden gündeme gelen Ergenekon terör örgütü sanığı Org. Hurşit Tolon'un Avukatı: "Kayıtlar elektronik sahtekarlık. Konuşmaların Hurşit Tolon'la ilgisi yok. Bu metinler tamamen gerçek dışı ve iftira niteliğindeki çirkin bir komplodan ibarettir.”

Daha önce müvekkili ile ilgili sahte doktor raporu dağıtıldığını iddia eden Tolon'un avukatı, şok konuşma kayıtları ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Söz konusu konuşmaların gerçek dışı olduğunun bir diğer göstergesi de uzun zamandır bel fıtığından muzdarip olan ve halen tedavi gören müvekkilimizin konuşmalarda yer alan ağır sportif faaliyetleri yapmasının tıbben mümkün olmamasıdır. Belli amaca hizmet ettikleri bilinen kaynakların adil yargılamayı etkilemek, çeşitli kişi ve kuruluşları yıpratmak ve müvekkil hakkında kamuoyunda olumsuz intiba yaratmak gayreti ile yaptıkları konusu suç teşkil eden bu yayınların soruluları hakkında gerekli yasal yollara da başvurulacaktır.”

TOLON'UN İKİNCİ ŞOK SES KAYDI İÇİN TIKLAYIN (http://habervaktim.com/haber/63457/ulan_gelirsem_oraya_ayaklarini_keserim_ses_kaydi.h tml)




habervaktim