PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emekli vatandaş minibüs altında öldü


kelebek35
03-10-2009, 15:38
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi, emekli maaşını çekmek için kızı, gelini ve 3 yaşındaki torunuyla birlikte bankaya giderken bir minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti.



Alınan bilgiye göre, 3 gün önce Çorum'dan Yeşilova Mahallesi'nde oturan oğlunu ziyarete gelen Ali Lal (65), kızı Zeynep, gelini Meryem ve 3 yaşındaki torunu Muzaffer Lal ile birlikte bankadan emekli maaşını çekmek için evden ayrıldı.
Aile fertleri, Bursa-Yalova kara yolunun Beşyol Kavşağı mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, Yaşar Kalo (30) yönetimindeki 16 Z 9461 plakalı minibüs Ali Lal'a çarptı.
Minibüsün altında kalan Ali Lal, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazaya tanık olan ve babasının cesedini görünce fenalık geçiren Zeynep Lal'a (35), 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edildi. Olan biteni anlamaya çalışan 3 yaşındaki Muzaffer ise annesiyle birlikte, üzeri brandayla kapatılan dedesinin cesedine uzun süre baktı.
Acı haberi alarak olay yerine gelen Ali Lal'ın oğlu Ali Lal da babasının cesedi başında uzun süre gözyaşı döktü.
Beşyol Kavşağı'ndaki üst geçide yaklaşık 100 metre mesafede meydana gelen ölümlü kazanın ardından vatandaşların yolun karşısına geçmek için üst geçit yerine yine kara yolunu tercih ettikleri gözlendi.

(aa)