PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yabancı gelinde erotik star


morciii
03-09-2009, 16:41
http://www.internethaber.com/images/news/85661.jpg
Yabancı gelinde erotik star
Gelin adaylarının foyaları bir bir ortaya çıkıyor. Türk gencin gönlünü kaptırdığı yabancı gelinin marifeti çok.

Star'da yayınlanan Yabancı Gelin'de Amerikalı olarak tanıtılan gelin adayı Gelusa'nın aslında bir Rus kızı olduğu ve erotik filmlerde oynadığı ortaya çıktı.

Los Angeles doğumlu olduğu söylenen Gelusa'nın aslen Rus olduğu ve bir süre Türkiye'de üniversitede eğitim aldıktan sonra Amerika'da Houston üniversitesinden mezun olduğu ortaya çıktı.

2008 yapımı 'Ice Scream: The ReMix' adlı filmde rol alan Gelusa'nın kısa bir biyografiside kendi sitesinde bulunmakta. Filmi Türü ise Korku/Komedi olarak geçiyor. Filme video paylaşım sitelerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İlginç olan başka bir kısım, dünyanın en iyi film arşivine sahip internet sitesi IMDB' de bu film okurlar tarafından 10 üzerinde 5,8 ile ödüllendirilmiş.

HALİM'İN GÖZÜ BAŞKASINI GÖRMÜYOR

Gelusa'nın soyadı da klasik bir Rus soyadı olan 'Zaripova'. Gelsua'nın izleyenlere açıklandığının tam tersi Amerikalı değil bir Rus olduğu da kendisine ait kişisel sayfasından anlaşıldı. Gelusa'nın sırlarını öğrenen nişanlısı Halim, erotik starı herşeye rağmen istediğini açıkladı. (mynet)