PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu yaz ne giyeceğiz belli oldu


Hasret
03-05-2009, 17:26
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/1.jpg

İPEKSİ

Neden Sevdik? Minimalizm daha kibar ve yumuşak bir yaklaşım. Hafif ve havadar oluşuyla tercih edilen ipeksi tasarımlar, özellikle bahar ve yaz ayları için uygun seçimler. Tıpkı ipek pijamalar gibi rahat olmaları da bu trendin uzun soluklu olacağının en büyük kanıtı.



http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/2.jpg

İPEKSİ

Nasıl giymeli? Kıyafetinize pek çok ünlü modaevinin bu sezonki defilelerinde görülen büyük aksesuarlar eklemenize gerek yok. Sade ve minimalist bir görünüme ulaşmak için desenlerden kaçının. Ayrıca makyajda gözlerin dumanlı, dudakların renksiz olması bu tarzı tamamlayan en önemli özellikler.



http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/3.jpg


SAFARİ

Neden Sevdik? Bu sezon tasarımcılar Afrika ve Hindistan üzerine yoğunlaşıyorlar. Lüks bir safari turuna çıkmışçasına giyilen ceketler, hasır şapkalar ve krokodil sandaletler trendin en önemli parçaları. Kontrast toprak tonları, tahta işlemeler, narin kumaşlar üzerindeki hayvan deseni baskıları öne çıkan unsurlar.




http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/4.jpg

SAFARİ

Nasıl giymeli? Modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu baskın parçaları daha sade ve açık sandaletlerle tamamlayın. Ve tabii bronzlaşmış bir tenle etkiyi ikiye katlayabilirsiniz.


http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/5.jpg

DOKULU

Neden Sevdik? Heykelsi formlar verilmiş kumaşlar, bu sezon işlemeler karşısındaki en güçlü yarışmacılar. Şekiller klasik olsalar da katlamalar ve drapelerle ortaya dikkat çekici gölge ve ışık oyunları çıkıyor.


http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/6.jpg

DOKULU

Nasıl giymeli? İster romantik dokunuşlar, ister daha keskin hatlar tercih edin. Kumaşların yüzeyinde o kadar büyük bir görkem var ki, aksesuarlarla onları sadece yorarsınız. Hatta saçlarınızın bile tasarımın önüne geçmemesi için arkada sade bir atkuyruğu yapın.



http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/7.jpg

KUM SAATİ

Neden Sevdik? Kıvrımlarınızın keyfini çıkartın. Sahip olduğunuz hatları sevin ve hatta onları vurgulamaktan çekinmeyin. Nasıl mı? Belinizi ortaya çıkartan ve üst kısmınıza ayrı, kalçalarınıza ayrı bir kavis veren kum saati şeklinde bir elbise ile. Bu seksi görünüme siz de bayılacaksınız, eminiz!



http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/8.jpg

KUM SAATİ

Nasıl giymeli? Vücut şeklinize uygun olanı bulun: Kalçaları küçültmek için dikkati göğüslere çekin, Çok yüksek topuklar veya iddialı bir kemer güçlü siluetinizi dengelemek için ihtiyacınız olan aksesuarlar. Saçlarınızı arkadan sımsıkı toplayarak bacaklarınızı ön plana çıkarın.


http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/9.jpg

IŞILTILI

Neden Sevdik? Normal bir 'black-tie' şıklığından daha 'funky' görünüyorlar. Kırık taşlar, belli bir düzen izlemeyen işlemeler bu tarzı klasiklikten kurtarıyor. Bu sezon ışıltılı, uzun gece tuvaletleri yerini daha spor parıltılara bırakıyor.

http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3263/10.jpg

IŞILTILI

Nasıl giymeli? Giydiğiniz ışıl ışıl kıyafetin bir önemi yokmuş gibi davranın. Üzerinde çok düşünülmüş görünmekten ve ağır bir makyajdan kaçının.