PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çorbacı, Avea'ya kampanya durdurttu


Melancholy
03-04-2009, 17:05
http://www.moralhaber.net/resimler/haberler/59375.jpg


Türk halkı yine o cinliğe çalışan aklını kullandı ve Avea'nın sınırsız konuşturan kampanyasını da kendi ticari çıkarları için kullanmayı başardı.

Avea'nın sınırsız konuşturan kampanyası neden durduruldu?

Türk halkı yine o cinliğe çalışan aklını kullandı ve Avea'nın sınırsız konuşturan kampanyasını da kendi ticari çıkarları için kullanmayı başardı. 'Sınırsız' kampanyasının promosyona dönüştüğünü gören Avea da abone alımını durdurdu.
Avea'nIn 66 TL'ye her yöne sınırsız konuşturan kampanyası, kötü niyetli kullanıcıların suistimallerine kurban gitti. Avea, aylık belli bir ücret karşılığında tüm operatörler ve sabit hatları aratan “Her yöne sınırsız” kampanyasına yeni abone alımını durdurdu.

Uyanık esnafın Avea'dan sınırsız hat aldığı, daha sonra bu hattı kendi ticari faaliyetinde promosyon olarak kullandığı tespit edildi. Örneğin bir lokantanın, yemek yiyen hatta sadece bir çorba içen müşterisine 10 dakikalık bedava telefonla konuşma hakkı verdiği ortaya çıktı. Bu ve bunun benzeri uygulamaları tespit eden Avea da bu uygulamayı rafa kaldırmak zorunda kaldı.
Avea'nın web sitesinden yapılan açıklamada kampanyanın durdurulma nedenleri şöyle anlatıldı: “Çeşitli mecralarda, duyurulan tarife koşullarına aykırı ve amacı dışında ticari amaçla kullanıldığı durumlar tespit edilmiştir.”
Avea sözkonusu tarife koşullarına aykırı kullanımların mevcut abonelere de çeşitli zorluklar çıkardığına dikkat çekti. Bu kötü niyetli kullanımların artması yüzünden Avea'dan diğer operatörlere olan trafiğin artmasının çağrı yapamama ve çağrı kesilmesi gibi müşteri memnuniyetsizliğine neden olacak sonuçlar doğurduğuna işaret edildi.


Mynet

MetinCeylan
03-04-2009, 23:55
adamda ki akıla baksana:D heryerden gecinmeye calısıyor