PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivil polisim kurşunu


kelebek35
03-02-2009, 09:54
Yeni Sahra'da kız istemeden dönen genç ile ağabeyi, omuz atma meselesi yüzünden çıkan kavgada kendisini sivil polis olarak tanıtan şahsın silahından çıkan mermilerle olay yerinde can verdi.

Kadıköy'de, bir genç kız istemeye gittiği gece abisiyle birlikte öldürüldü. İddiaya göre, Yenisahra Fatih Caddesi'ndeki bir TEKEL bayiinden sigara alan Ferhat A, çıkarken kapıda Zafer Aydın'a çarptı. İkili arasında başlayan ve Aydın'ın kardeşi Oktay Aydın ile akrabaları Şakir ve Selim Uzun'un da karıştığı kavgada, 155 Polis İmdat'ı arayan Ferhat A, "Ben sivil polisim" diyerek olay yerine ekip çağırdı. Çıkan arbedede kendisini darp edenlere silah çeken Ferhat A, Zafer Aydın'ı başından, kardeşini kalbinden, amca çocuklarını da kasığından ve kulağından yaraladı.
Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılan Zafer Aydın ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Oktay Aydın kurtarılamadı. Olay gecesi ailesiyle kız istemeden dönen Oktay Aydın ile 1 çocuk babası Zafer Aydın'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Polise teslim olan katil zanlısı Ferhat A'nın, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde tekniker olarak çalıştığı öğrenildi. Ferhat A. savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine kapatıldı.

yeni şafak