Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aslan ve kabicisinin dostlugu...


Hasret
02-21-2009, 21:19
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3134/1.jpg (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=3134&no=2)
Güney afrika'daki bir safari parkta bakıcılık yapan İngiliz Aalex Larentyhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif daha önce hiçkimsenin yapmadığı bir şeyi yaparken görüntülendi.




http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3134/2.jpg (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=3134&no=3)
İngiliz hayvanat bahçesi görevlisi Larentyhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif aslanı Jamu'ya düzenli olarak ayak masajı yapıyor ve görüldüğü gibi aslanın takdirini kazanıyor.




http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3134/3.jpg (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=3134&no=4)
10 yıldır aslanlarla birlikte olan ve bundan çok mutlu olan Alexhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Jamu aslı aslanın pençelerine masaj yapıyor hatta tüylerini tarıyor



http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3134/4.jpg (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=3134&no=5)
2 çocuk babası Larenty ve Jamu bazı filmler için 'vahşi davranış' sahnesi yaratmış. Larenty konu hakkında "Bazen film yapımcıları Jamu'yu vahşi doğada çekemedikleri görüntüler için kullanmak istiyor.



http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3134/5.jpg
Larentyhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif "Ne yaptığınızı biliyor olmanız gerek. İlişkimiz altı yılda bu hale geldi. Jamu başkasının kendisine benim dokunduğum gibi dokunmasına izin vermiyor. Burada 75 aslan yaşıyor ve hepsinin isimlerini biliyorum. Ancak Jamu'nun bende özel bir yeri var. Diğer aslanlar beni tanıyor ancak onlar yeteri kadar tanımadıkları insanlar için tehlikeli" diye konuştu.

morciii
05-22-2009, 18:28
tehlikeli ama güzel bir dostluk