PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung iki yeni ürününü duyurdu


Hasret
02-18-2009, 18:30
Samsung müzik telefonlar pazarında yenilikçi tavrıyla öne çıkıyor.

Samsung Electronics, müzik telefonları serisi BEAT Edition’ın iki yeni cep telefonu modeli BEAT (M7600) ve BEAT’i (M6710) kullanıcıların beğenisine sunacağını duyurdu. BEAT Serisi’nde yer alan yeni cep telefonlarında dokunmatik ekran teknolojisi, üstün ses ve estetik tasarımın mükemmel birleşimi göze çarpıyor. Samsung BEAT ve Samsung BEAT ile Samsung müzik telefonları serisindeki standartları yeniden belirleyecek.
http://www.veteknoloji.com/resimler/haberdetay/samsung-beat-1.jpg
BEAT Serisi’nde yer alan iki model de en son mobil ses teknolojisini artık efsaneleşmiş jukebox (müzik kutusu) görüntüsünden esinlenen estetik tasarımlar içinde sunarak müziğe aşık kullanıcılar için geliştirildi. Buna bir de dokunmatik ekranlı sezgisel kullanıcı arayüzün eklendiği göz önünde bulundurulduğunda, kullanıcıların sevdikleri müziklerle çok keyifli zaman geçireceklerini düşünmemek imkansız.
Samsung’un sezgisel Kullanıcı Arayüzü ile çalışan iki modelde de Bang&Olufsen ses teknolojisinin yanısıra şarkı bulmak, satın almak ve önermek için gelişmiş müzik uygulamaları da yer alıyor.
http://www.veteknoloji.com/resimler/haberdetay/samsung-beat-2.jpgSamsung BEAT

BEAT uygulaması ve Kullanıcı Arayüzü ile kullanıcılar en sevdikleri şarkılara kendi seslerini ve ses efektlerini ekleme olanağını yakalarken yine BEAT uygulaması ve tam dokunmatik ekran teknolojisi ile kullanıcılar 2.8 inç‘lik berrak AMOLED ekranda kendi kişisel müziklerini yaratabiliyorlar, bir gibi müzikleri ‘scratch’ edebiliyorlar . Micro SD kart ile 16 GB’a kadar genişletilebilen hafızaya sahip modelde, müzikal hayal gücünü kullanmak için oldukça fazla alan bulunuyor.

Müzik yapmak hikayenin yalnızca bir kısmı. Muhteşem ses kalitesi için Bang&Olufsen’in ICEPower amplifikatörü ile çalışan yerleşik stereo hoparlörlere sahip olan Samsung BEAT derin ve zengin bas’ın yanısıra, kristal berraklığında tiz sunuyor.
Samsung BEAT
Samsung BEAT kayarak açılabilen klavyenin fonksiyonelliğini dokunmatik ekranlı cihaz kullanım deneyimi ile birleştiriyor. Bang&Olufsen ICEpower amplifikatöre sahip olan Samsung BEAT aynı zamanda da sınıfının öncüsü müzik parçası tanıma, etiketleme ve tavsiye uygulamalarını barındırarak mobil müzik severler için kusursuz bir seçim olarak öne çıkıyor.