PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sazla NAMAZ


Suskun_Prenses
12-27-2007, 21:32
Sazla NAMAZ

27 Aralık 2007 Perşembe 13:34
Teröristler namaz kılıyorlar ama niyetleri eğlence. Ellerini bile yanlış bağlamışlar.
Eruh kırsalında güvenlik güçleriyle girdiği çatışma sonucu öldürülen ve gerçek adının Osman olduğu belirlenen teröristin çantasından fotoğraflar ve örgütsel dokümanlar çıktı. Fotoğraflar şaşırtıcıydı. Kırsal alanda kurdukları sözde kampa, İmralı Cezaevinde bulunan örgüt başı Abdullah Öcalan'ın da fotoğrafı asılıydı. Öcalan'ın fotoğrafının altında ise öldürülen bir kadın teröristin fotoğrafı yer alıyordu.

EĞLENMEK İÇİN NAMAZ KILIYORLAR!

5 terörist, ayakkabılarını çıkarmış, yere serdikleri bezin üzerinde namaz kılıyorlar. Ancak, onlar namaz için durmuşlar ama hemen yanlarında bir terörist saz, diğeri ise tef çalıyor. Yani, kendilerince namazla alay ediyorlar. Fotoğraf dikkatle incelendiğinde namaza duranların da aslında namaz kılmayı bilmediği anlaşılıyor. Örneğin fotoğrafta sağdan ikinci ve solda bulunan kişiler namazda ellerini ters bağlamışlar. Sol başta bulunan kişi elini kadınların namaz kılarken bağladığı gibi ellerini bağlamış.

Daha önce teslim olan teröristlerden, saz, tef eşliğinde niçin namaz kıldığı soruldu. Teröristler, bunun bir çeşit oyun olduğunu, eğlenmek, moral bulmak amacıyla bunların yapıldığını söyledi.

Teröristin üzerinden çıkan notlar da ilginç. Diyarbakır Başsavcılığı'na gönderilen belgeler arasında yer alan fotoğrafların yanı sıra, örgüt üyelerinin ele geçirilen "eğitim notları" da bulunuyor.

Notlarda dinle ilgili bazı ifadeleri şöyle yer aldı:

İSLAMİYET=TESLİMİYET:

"Erdeme, Kendini Tanrıya benzetmekle ulaşılır.",
"İslamiyet Kürtlerin köleliğine zamk olmaktan öteye gidememiştir.",
"Şeytanın şöyle dediğini duydum geçenlerde; Tanrının da bir cehennemi vardır, O da kula olan sevgisidir.. ve şöyle dediğini duydum. Tanrı öldü, insana olan dergisinden Tanrı öldü.",
"İslamiyet=Teslimiyet"

DOMUZ ETİ YİYORLAR

Eruh kırsalında teröristin üzerinden çıkan fotoğraflar, bir başka gerçeği daha ortaya koydu. Teröristler domuz eti yiyor. Teröristler, domuz eti yemekle kalmıyor, hayvanın kellesiyle de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedikleri anlaşılıyor.

Hürriyet / Saygı Öztürk

alfonzo28
12-27-2007, 21:35
ya neler neler dicemde burda olmaz şimdi
nolcak bu böle yaa
napcak devlet
alsın gençleri askere çıkalım dağlara hepsini kökden gebertelim
hele bide şehit yakınları onları ........
neyse haber için saol
daha yazıcak çok şey varda banlanmak istemiom:)

silent_storm
12-27-2007, 21:42
onun bunun çocukları

maxpayne55
12-27-2007, 22:17
terbiyesizlik başka bişe demiyorum...

elas
12-28-2007, 09:42
suskunluğum herşeyi anlatır bizim inandıklarımıza kimse böyle terbiyesizlik yapamaz bir gün onlarda hakettiklerini alacaklardır

konu için teşekürler