PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vergi Müdürü arkadaşları ile dağda mahzur kaldı


kelebek35
02-04-2009, 09:53
Hafta sonu Kartepe'ye tatil için gelen ve yolda mahzur kalan İstanbul Vergi Dairesi Müdürü ve 5 personelinin imtadına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetişti.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Kartepe'ye tatil için gelen İstanbul Vergi Dairesi Müdürü ve 5 personelini kar yağışı yüzünden mahsur kaldıkları yoldan kurtardı.
İstanbul'a dönerken Kartepe'de verici civarında yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına belediye ekipleri yetişti. 2 kar bıçaklı tuzlama aracı, 1 kar rotatifi ve 1 ulaşım aracı ile kısa sürede olay yerine gelen ekipler, gece geç saatler olmasına rağmen, vatandaşları mahsur kaldıkları yoldan kurtardı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürü Hüseyin Kocacık, "Vatandaşların mağduriyetlerini haber aldıktan sonra kısa zaman içerisinde araçlarımızı kapanan yola yönlendirdik. 4 saatlik bir çalışma neticesinde gece yarısına doğru vatandaşlarımızı kurtardık" dedi.

İstanbul Vergi Dairesi Müdürü Hamit Öztürk ise, "Kartepe'ye hafta sonu tatili için gitmiştik. Geri dönüşümüzde kar yağışı hızlandı. Yolda mahsur kaldık. Büyükşehir ekipleri kısa süre içinde mahsur kaldığımız yere ulaştı. Gece geç saatlere kadar süren çalışmalar sonucunda aracımız ve biz kurtarıldık" dedi.
Öztürk ve 5 personeli, kurtarma çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek İstanbul'a döndü.



İHA