PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ege turnesi güç kattı


Hasret
02-01-2009, 13:50
DSP'nin Üsküdar Belediye Başkan adayı olan ünlü tiyatrocu Levent Kırca, gelecek günlerde başlayacağı seçim kampanyası öncesinde Bodrum ve Söke'de "Bir başkadır benim memleketim" oyununu sahneledi.


Kırca, gördüğü yoğun ilgi ile büyük moral toplayarak İstanbul (http://www.hurriyet.com.tr/index/istanbul/)'a döndü. Yılların tiyatro sanatçısı ve çiçeği burnunda siyasetçi Levent Kırca, halkın kendisine gösterdiği yoğun sevgi gösterisiyle şimdiden Üsküdar belediye başkanlığına soyunan rakiplerine gözdağı verdi. Kırca, "Üsküdar'da halk beni başkan görmek istiyor, toplumun her kesiminden oy alacağım" dedi.
Söke Belediyesince tarihi Efes Sineması'nda düzenlenen tiyatro etkinliğinde salonu tıklım tıklım dolduran yaklaşık 1400 kişiye tiyatro keyfi yaşatan sanatçı oyun bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı. İlçede de büyük sevgiyle karşılanan Levent Kırca, "Siyaset arenasına bomba gibi gireceğim"
dedi. Göreve geldiğinde öncelikle Üsküdar'ı kültür ve sanat kenti yapacağını söyleyen Kırca, şöyle konuştu:
"Bir şehrin yol, çöp, su, park sorununu gidermek belediyelerin rutin hizmetidir. Zaten bürokratlar bunu yapar. Önemli olan kalıcı büyük projeleri gerçekleştirebilmek. Benim de en büyük belediyecilik hayallerimden biri de Üsküdar'ı sanatın merkezi yapıp yaşadığım kente olan sorumluluğumu yerine getirmek."
29 Mart yerel seçimlerinde partisinin Üsüdar'da patlama yapacağını inandığını sözlerine ekleyen Kırca, "Henüz seçim startı vermeden bile Üsküdar caddelerinde gezerken hemşehrilerimizin gözardı edilemeyecek ilgisi var. Halk Üsüdar'da beni başkan görmek istiyor. Üsküdar'da yaşayan her kesimden oy alacağıma inanıyorum" dedi.