PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.halkdiyorki.com yayına başladı


Melancholy
01-26-2009, 19:16
KAMUOYUNUN NABZINI TUTACAK
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/3/5/2/6/135265.jpg


www.halkdiyorki.com yayına başladı
Çoğunluğun sesini internet üzerinden duyurulabileceğini düşünen www.halkdiyorki.com ilk anketiyle yayına başladı.

Ülkemizde ve dünyada gelişen hemen her olayı halkımıza sorarak değerlendirecek ve yayınlayacak olan www.halkdiyorki.com istenmesi durumunda anlaşılan kişi veya kurumlarla da özel anketler düzenleyecektir. Bu düzenlenecek özel anketler anlaşmalı olduğu için istenmediği takdirde internet ortamından yayınlanmayacak ve sonuçları sadece ilgili kişiler görebilecektir.

www.halkdiyorki.com (http://www.halkdiyorki.com/)'un yöneticisi Mustafa Yıldız "gündemdeki önemli konularla ilgili genel bir anket ve ilave sayfalarında da değişik anketleri aynı anda sunmaya çalışıyoruz. Ziyaretçiler aynı anda birden fazla ankete katılabilecek ve sonucunu görebilecek. Bütün internet kullanıcılarına açık olan ve tamamen ücretsiz üyelik sistemiyle anketlere katılımı teşvik eden www.halkdiyorki.com halkımızın nabzını tutarak, anket sonuçlarını ilgili kişi ve kurumlara elektronik ortamda sunmayı hedeflemektedir" diyor.

www.halkdiyorki.com aynı zamanda halkın seside olmaya çalışacak ve mesaj bölümüyle katılımcıların mesajlarını internet ortamından kategorik olarak yayınlayacaktır. Ayrıca, sitede yer alan online mesaj bırakma sistemiyle site ziyaretçileri isterlerse mesajlarını online olarak da sitede yayınlatabiliyor.


samanyoluhaber