PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Vectra artık Insignia


*fanii*
12-12-2007, 17:32
Opel Vectra yeni yüzünü gösterdi. İşte Vectra'nın Insignia'ya dönüştüğü an...

Opel'in orta üst segmentteki iddialı modeli Vectra'nın yeni versiyonu Temmuz 2008'de Londra Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyerini yapacak.

Vectra serisinin ismini artık 'Insignia' olarak lanse edecek marka yeni Insignia ailesini, Almanya'da Opel'in anavatanında Rüsselsheim fabrikasında üretecek. General Motors Europe Pazarlama Direktörü Alan Visser yeni İnsignia hakkında şu açıklamayı yaptı: 'Dinamiklik ve performans, Opel markasının öz değerleri arasındadır. Yeni Insignia'da, bu tanımlayıcı özellikler, ileri teknoloji ürünü şanzıman teknolojisi, aktif güvenlik ve sürücü ile otomobil arasındaki iletişimle gerçekleşecek. Insignia'nın konfor düzeyini ve çevre dostu olma özelliğini, önemli ölçüde daha pahalı rakipleri bile aşamayacak. Insignia ile Opel, ileri teknolojiyi daha fazla sayıda müşterinin satın alma stratejisini sürdürecek.

Dinamik hızlı ve çekici

General Motors Europe Pazarlama baş-otoritesi Alan Visser, yeni modelle ilgili olarak, "Dinamik performans, Opel markasının öz değerlerinden biridir. Yeni Insignia'da, bu tanımlayıcı özellik, ileri teknoloji ürünü şanzıman teknolojisi, aktif güvenlik ve sürücü ile otomobil arasındaki iletişimle gerçekleşir" dedi.


Opel Vectra 5.5 milyon satmıştı

Opel'in orta-üst otomobil sınıfındaki geçmişi 1970 yılına kadar uzanıyor. 1970'te Ascona ile sınıfa giren marka 3 nesil boyunca toplam 4.4 milyon adet Ascona satışı yaptı. Ascona'ları 1988'de Vectra takip etti. Üç Vectra neslinde bugüne kadar yaklaşık 5.5 milyon adet otomobil satan marka Temmuz'da ilk kez görücüye çıkaracağı Insignia ile yine yüksek adetlerde satış hedefliyor.

kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=312897)